Opel corsa, Toyota yaris vagy Fiat grande punto melyik jobb?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 21:02
11/15 anonim válasza:
Apám autószerelő... A Puntonál 4évesen olyan hibák jelentkeznek, amik egy normális autónál 20év után, de lehet, hogy még akkor se. :)
12/15 anonim válasza:
Előző! Írd be a google-be, hogy HÍRESEN ROSSZ. Vajon mi lesz az első találat? Persze, hogy a fiat+ a francia "autók... :D :D
13/15 anonim válasza:
Előző vagyok. Az a helyzet, hogy az egész egy kalap kaki. Apám szerint az se normális, aki olyat megvesz.
14/15 anonim válasza:
#10 Parancsolj:
Ha nem haragszol, nem a lefingott romokból válogattam. És ha már ismereteknél tartunk, dolgoztam Opel (új- és használt autó) kereskedésben, és a Corsa megbízhatóságát sajnos nem tudom alátámasztani. Abban biztos vagyok, hogy több Corsával volt dolgom, mint neked és nem állítom azt, hogy rossz autó, mert nem az, sőt (de akkor már inkább egy G Astra).
Én a Yarist választanám, mert megbízhatóbb, jobban megy, jobban fogyaszt. Mielőtt belekötnél ebbe is, mindkét autó megvolt többféle változatban/motorral és sok ezer km-en át, így van mire alapoznom az állításaimat.
Remélem, hagytam még támadási felületet a számodra, ám innentől rád hagyom a dolgot :D
Üdv!
15/15 anonim válasza:
Kiválaszt 2 ugyanannyiért árult autót, és megállapítja, hogy ugyanannyiért adják őket! Ez mekkora:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!