Opel corsa, Toyota yaris vagy Fiat grande punto melyik jobb?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 21:02
1/15 A kérdező kommentje:
kezdő vezetőként melyik lenne jó választás?
2012. ápr. 4. 21:02
2/15 anonim válasza:
Új, vagy használt? Bár ezek közül szerintem mindenképp Yaris.
3/15 anonim válasza:
Egyértelműen Corsa! A Yaris oké, hogy Toyota, de egy túlértékelt autó nevetségesen magas árral.
4/15 anonim válasza:
100 lovas 1,3-ast kapsz jól felszerelve 3,77M-ért. Az ennek megfelelő (mellesleg már 6 éves) Corsa 3,82M. Próbáltam mindkettőt, szerintem a Corsa a túlárazott.
5/15 anonim válasza:
Újan esetleg. De használtan már egészen más a helyzet.
6/15 anonim válasza:
És valljuk be, hogy a Corsa, Clio, Punto társulat egy fél kategóriával komolyabb autó, mint a Yaris. (most majd jöttök azzal, hogy egy fiat hogy lehet komoly...) A Yarist a Swifthez lehet hasonlítani leginkább.
7/15 anonim válasza:
Használtan is kb. ugyanott van a két autó ára, de ha azt mondod nekem, hogy a Clio II., a Corsa C, vagy a 2. generációs Punto komolyabb autó a Yarisnál, uram bocsá' a Swift MK4-nél, falhoz b@szcsizom magam! :D
9/15 anonim válasza:
A Yaris ára irreálisan magas. COrsa, megbízható, jó.
10/15 anonim válasza:
Hol ugyanannyi az ára használtan? Legyen már egy kis ismereted, mielőtt hülyeségeket beszélsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!