Skoda Octavia vagy a Toyota Avensis diesel autója a jobb?
Figyelt kérdés
Mindenképpen diesel autót szeretnék, kb. 10 évest és nem tudok dönteni.2010. szept. 20. 10:51
1/18 anonim válasza:
Én mindenképp a toyotát választanám.
2/18 A kérdező kommentje:
Mebízhatóbb a Toyota?
Sűrgősen vennem kellene és sokat járnék vele külföldre mert ott él a családom, elsősorban a megbízhatóságra törekszem.
2010. szept. 20. 11:32
3/18 anonim válasza:
Avensis... A Skoda túlságosan esélyes hogy taxi volt. A benzinese meg rendőrautó. Mindkettő lestrapált. Toyota meg sokkal kisebb eséllyel volt valamelyik. Mondjuk cégautóra van még esély mindkettőnél, de ár miatt ott is a Skodri az esélyesebb. Mindenképpen Toyota. Modnjuk az alkatrész várhatóan drágább, ha baj van.
4/18 anonim válasza:
a japán autok a legjobbak csak drága az alkatrész és egy bizonyos év után jönnek ki a hibák (ha lessz) ami sajna kb pont olyan 10 éves kortol kezdödnek, de a Skodához viszont olcso az alkatrész, és mivel irtad h dieselt szeretnél jol nézd át mielött megveszed, és mint irták feljebb az octavia nem lehetett rendörauto mert ott cs benzinesek vannak! de ha meg taxi volt az ugyis látszik. pl: kopott üléshuzat, kopott bajuszkapcsolok STB ilyen kis "aproságokbol" kiderül hamar
5/18 anonim válasza:
Toyota, és mindenképp BENZINES!
6/18 anonim válasza:
toyota lényegesen jobb, a skodák még ma is szarok nem hogy 10 éve, szóval toyota
7/18 anonim válasza:
Toyota!!! Előtte már leírtak mindent, én annyit tennék hozzá, hogy a skodánál jellegtelenebb fapadabb autót még nem láttam! Esküszöm a 20 éves Fiat Unomba több élet volt mint ebbe az öszvérbe!!
9/18 anonim válasza:
2001 június havi D4D Toyota Avensisemben 790.000(nem elírás, hétszázkilencven ezer) kilométer van.Komolyabb baja nem volt, kopó alkatrészeket cseréltem.
Én innentől kezdve no comment.
10/18 anonim válasza:
Mindenképp Toyota, tankolni kell és a kopó dolgokat cserélni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!