Birom amikor a kérdező határozottan leírja, hogy olajosat akar de egy okostojás mindig akad aki kizárólag benzines autót akar javasolni.
2010. szept. 20. 19:38
12/18 anonim válasza:
Ja és a Skoda szerintem jó választás. Balesetmentes közlekedést kivánok! Előző voltam.
2010. szept. 20. 19:40
13/18 anonim válasza:
Magyarországon vegyél dízelt. Sőt, igazából még benzineset sem szabadna venni.
Indulás előtt 30-60 másodpercig szerinted járatja valaki?
Vagy leállítás előtt szintén legalább fél percig?
2010. szept. 20. 19:43
14/18 lodarazs válasza:
Azért kíváncsi lennék annak a műszaki érzékére, aki szerint a Fiat Uno jobb autó, mint a Škoda Octavia 1.9 TDi.
A lényeg: ha gazdaságos, megbízható autót akarsz, akkor Octavia. Az Avensis komfortosabb, de nem jobb autó a Škodánál. Megbízható mindkettő, a futóműve viszont az Octaviának a jobb (csakúgy, mint az alkatrészárai).
2010. szept. 20. 20:14
15/18 anonim válasza:
Nem a megbízhatóságról van szó!! De azzal se volt gond. Azt autóról beszéltem. Köztudottan a német verdák a legsivárabbak belülről, na a skoda a vw öszvére ezen is túltesz. Ismerősöm vett egy ilyet 4 milláért vette újonnan, nagy büszkén mutogatta, aztán nem értette, hogy min röhögünk.. :D Mondom ember 4 milliért már autót is adnak!!! A PDTDI meg a legnagyobb hulladék motor amit valaha csináltak, azért is nem gyártják már!!!
2010. szept. 20. 20:26
16/18 anonim válasza:
Mivel hogy toyota a világ egyik legjobb kocsija ezért Toyota. Már csak azért is mert a japánok gyártják a világ legjobb kocsijait.
2010. szept. 20. 23:29
17/18 anonim válasza:
Nekem volt mindkettő,de a kisebb kategóriában.Mindkettő 1,4dízel volt.Fabia-Corolla.
Fényévekkel jobb a Toyota,mint a Skoda.A Skoda futóműve egy nulla a Toyotáéhoz,és szinte minden más is!
Nem akarom részletezni!Ha valamire konkrétan kiváncsi vagy,kérdezd bátran!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!