1 millióért Skoda Fabia vagy Suzuki Swift?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 17:15
21/26 anonim válasza:
Úúúristen...szerinted mások azért igyekeznek biztonságos autót választani, mert össze akarják törni? Sajnos a baj bárkivel megtörténhet, és nagyon nem mindegy, hogy milyen autóban ülsz.
22/26 anonim válasza:
Ha csak a 2 közül lehet választani akkor a Fabia ami szerintem jó autó csak hát csúnya kicsit, viszont Suzukiért nem adnék 1 milliót még ha szalonból lenne akkor sem.
24/26 anonim válasza:
Azt vedd meg amelyik jobb állapotban van! :)
25/26 anonim válasza:
Én amilyen Suzukikban utaztam, 1.-2. generáció, egyiket sem kívántam újra. Nem volt csak minimális menetdinamikai élményem bennük, de a 2. ban már azért kényelmesebb volt utazni. A Fabia szerintem praktikusabb, jobb autó, én az 1,4-eset választanám legalábbis azt tudom ajánlani. De csajozni egyikkel sem érdemes, mert még tunningolva is hülyén néz ki mindkettő :D
26/26 anonim válasza:
Szeretem a "hozzáértő" hozzászólókat! Beszélnek Bmv-ről, Audiról, merciről,de nem tudom ezzel mire válaszolnak?? Magán véleményem:(40 éve javítóműhelyben dolgozom, 10 éve vezetőként. Majdnem mindegy melyiket veszed, Magyarországon jobban lenézik a suzukit, de SOHA nem romlik el!!! Műszakilag messze veri akár az Opel bármelyik típusát.Tehát ha kicsit divatosabb autóval szeretnél járni és JAVÍTANI akkor Skoda, ha kicsit lenézettebb autót szeretnél és nem javítani csak hajtani akkor CSAK suzuki!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!