Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1 millióért Skoda Fabia vagy...

1 millióért Skoda Fabia vagy Suzuki Swift?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 17:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Természetesen már megint előjött a sok barom, aki megállapítja, hogy a Suzuki így meg úgy nem autó. Kérdezett titeket valaki? Mennyivel jobb egy 1.2-es 3 hengeres takony, mint egy Swift, áruljátok már el!

Jó autó? Igen, jó autó! Ugyanis rendkívül megbízható, pontosan azt teszi, amire feltalálták! Hidd el, hogy egy 1 millás Merci hamarabb fog elromlani, mint egy 1 millás Suzuki!

2012. ápr. 2. 23:02
 12/26 anonim ***** válasza:
Aszongya "vegyél VW-t". Mennyivel jobb egy VW Polo, mint 1 Fabia! Pontosan ugyanaz...de vegyél VW-t...hihetetlen b+.
2012. ápr. 2. 23:03
 13/26 anonim ***** válasza:
Ha MUSZÁJ a kettő közül választani, akkor Fabia. Vegyen stiftet és haljon meg benne, akinek hat anyja van.
2012. ápr. 3. 00:36
 14/26 anonim ***** válasza:
51%

Áruld már el nekem, hogy mennyivel biztonságosabb egy Fabia, mint egy Swift!

Elmondanám neked, hogy a törésteszteken JOBB EREDMÉNYT ÉRT EL a Swift, mint a Fabia. Ennyit erről, hogy ki miben hal meg...

2012. ápr. 3. 08:09
 15/26 anonim ***** válasza:
Mindenképpen Fabia. A swift egy papírautó!
2012. ápr. 3. 09:50
 16/26 pagan ***** válasza:
ne vitatkozzatok,ezen felesleges,akármelyiket választja nem lesz nagy flöss egyik sem,nekem egyik se kéne az biztos
2012. ápr. 3. 10:16
 17/26 anonim ***** válasza:
@14 áruld már el nekem, hogy hol érdekelsz...a kérdezőnek válaszoltam, nem hozzád szóltam.
2012. ápr. 3. 10:57
 18/26 anonim ***** válasza:

Mitől papírabb autó a swift mint a skoda???

Ha két autó a töréstesztek alapján ugyanolyan biztonságos, kb. 1 súlyban vannak, akkor mitől papír autó a suzuki, és mitől nem a skoda! Magyarázza már ezt meg nekem valaki!

2012. ápr. 3. 14:49
 19/26 A kérdező kommentje:
Töréstesztben mind a két autó 4 csillagot kapott. És különben sem azért akarok autót venni hogy összetörjem. Kimondottan nyugodt vezető vagyok. Ennyit erről. Én csak annyit szeretnék megtudni tőletek akinek van/volt már ilyen autója hogy melyik lenne nekem praktikusabb szerintetek. Gondolok itt kényelemre, hogyan lehet benne elférni elöl hátul, csomagtartót melyiknek lehet jobban kihasználni, menetdinamika meg ilyenek. Még csak egy 20 éves suhanc vagyok az istenért. :)
2012. ápr. 3. 20:55
 20/26 anonim ***** válasza:
és szerinted összetörni csak úgy lehet, ha te vagy balf*sz? namind1, én szóltam, tiszta a lelkiismeretem :)
2012. ápr. 3. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!