Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada "fúrt" karbi?

Lada "fúrt" karbi?

Figyelt kérdés

Hello mindenkinek!

Kérédsem a következő lenne...

Autómban a gyári levegőszűrőben lévő, hagyományos beporlasztású 2 "torkú" keverőfej van.

Arra vagyok kíváncsi, hogy "fúrt karburátor" esetén használható lesz e a "vágott" (nyitott)légszűrő, avagy ugyanúgy nem fog működik gázon a motor, a túl sok levegő miatt... esetleg javulni fog-e valami?... ha érdemes, milyen karburátorral érdemes próbálkozni?... illetve a fúrást ( ugyancsak, ha érdemes), itthon eltudom végezni, vagy szakműhelyhez forduljak?

Ha valakinek van tapasztalta, kérem ossza meg

Előre köszönöm :)

2012. ápr. 2. 10:55
1 2
 11/19 anonim válasza:
UTolsó válaszolónak: Benzinesre?Hát te mekkkora barom vagy...xDD
2012. ápr. 4. 08:39
 12/19 A kérdező kommentje:

hihi... köszi, de az oroszok a benzinre alakítást, már megoldották.. de ahm tényleg ennyire nehéz kérdés, hogy nem fogja fel senki? :D ... mégegyszer elismétlem, hátha valai megérti végre... GÁZCSŐ BEFÚRÁSÁRÓL VAN SZÓ!!!

illusztració: [link]

REMÉLEM ÍGY MÁR ÉRTHETŐ :D

2012. ápr. 4. 08:44
 13/19 anonim ***** válasza:
És te mekkora barom vagy? Szerinted a gázos ladát nem lehet átalakítani benzinesre? És a benzines ladát is át lehet gázosra te ütődött.
2012. ápr. 4. 14:15
 14/19 A kérdező kommentje:

öhm.. szerintem te elvagy tévedve, mert ez úgy van, hogy benzin ÉS gáz... egyszerre 2 féle üzemanyag van benne az autóban.. te valami nagy fogalomhiányban szenvedsz, vagy pedig nagyon nagyon nem értessz hozzá :D

nincs olyan, hogy csak gázos :D ... de kérdezz meg mást, ha nekem nem hiszel:).. de legalábbis én még gázos ladát nem láttam, ami nem benzines mellette :D

2012. ápr. 4. 15:12
 15/19 anonim válasza:

1: Lada fan vagyok

2: A lada benzin üzemű

3: A ladát nem lehet átalakítani csak gáz üzemre

4: Szóval ki az ütődőtt?-.-

2012. ápr. 9. 19:51
 16/19 anonim válasza:
Ja és szerintem a kérdező is ért hozzá nem úgy mint egyesek!
2012. ápr. 9. 19:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Se nem vagyok fogalomhiányban ,se nem vagyok hülye hozzá, mindíg ladám volt és lesz! Gázos ladám még nem volt én csak benzinnel járatom +etanol keverékével de ha tovább emelik ezt a sz.t akkor kénytelen leszek átváltani tiszta üzemre. Tehát nem kell leszólni,a kasznitól elkezdve a motoron át az utolsó csavarig ismerem a típust és senki szerelőhöz nem vittem még el,mindent megpróbálok magam megcsinálni.Amihez meg nincs cuccom azt meg veszek hozzá :D
2012. ápr. 10. 17:43
 18/19 A kérdező kommentje:

Senki nem akart téged leszólni...

csak egyszerűen furcsállottuk amit írtál...

az pedig csak jó, ha ladád van, és magad akarod megcsinálni :)

2012. ápr. 12. 16:27
 19/19 Énnn95 válasza:

Válasz a kérdezőhöz. "elvileg müködik a dolog. Azért írtam idéző jelbe mert élöbe még nem láttam.... De egyik ismerősöm így használja és én is ezt fogom alkalmazni. De ez a dolog mechanikus karburátorral lesz a legjobb. Oda kell figyelni mer ha nem gyári futóműved van akkor kirázhatja.

Ha kérdésed van még ebben a témában akkor írd le nmegpróbálok válaszolni :-)

2015. ápr. 4. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!