Simson S51 gázra leáll, miért?
Én a szivatót azért írtam hogy tudom használni mert az első hsz. azt hitte amiatt nem megy hogy hideg a motor, és ilyenkor használjam a szivatót. Ilyenkor én használom is, idáig rendben van, de m,eleg motornál is csinálja, természetesen ilyenkor nem húzok szivatót hiszen akkor túldúsulna a keverék és akkor meg azér nem menne.
Azt meg elfelejtettem írni, hogy 16n3-as karbi van rajta, amiben elvileg az alapjárati rendszer külön van a terhelésestől, tehát nem kéne befolyásolnia az alapjárati csavarok helyzete a terheléses üzemet. A 16n1-nél viszont befolyásolja, írták már mások is, hogy azt könnyebb is beállítani emiatt.
A súber meg tényleg lehetséges, hogy el van kopva, mert ha oldalasan megmozgatom, akkor egy egészen pici játéka van neki, kb 0,1 mm. Nem tudom, hogy ez már kopásnak számít-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!