Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Átvágott az autókereskedő. A...

Átvágott az autókereskedő. A sok extrából fele van az autóban, mint amit hírdetett. Utólag már nincs mit tenni?

Figyelt kérdés

Erre már ihatok hideg vizet, mert készpénzben kifizettem. Sajnos nő vagyok, nem értek hozzá, felvállalom. Én barom, bíztam benne, segítőkésznek tűnt.

De már csak azon fohászkodok, hogy küldjék le a törzskönyvet postai úton, mert már abban sem vagyok biztos, hogy az eredetiség vizsgát megcsináltatta a kereskedő. Én erre utaló papírt nem vettem át tőle. Egy biztos, a forgalmiban én vagyok a tulaj.

2012. márc. 30. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Melyek azok az extrák, ami hírdetve volt és nincs benne az autóban? A neten található hírdetésben volt benne?
2012. márc. 30. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

Probalj meg rendorokkel beszelni errol, de szerintem ez buko, nem food tudni bizonyitani.

Autokereskedokkel meg szerelokkel vigyazz, az egyik legnagyobb tetu banda.

2012. márc. 30. 23:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Persze. A neten mindeféle extrákat hírdetett. De a legdurvább, hogy nincs benne ABS. És úgy hírdette. Mivel megvettem, a netről a hírdetést leszedte. Egyedüli bizonyítékom, egy fotó, amit az autóról készítettem vásárlás előtt. Azon ott van fehéren feketén, hogy ABS-es, Jó kis tanulópénz volt.
2012. márc. 30. 23:12
 4/7 Napkiraly ***** válasza:
Visszafizeti a különbözetet vagy bepereled
2012. márc. 30. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Milyen autó?
2012. márc. 31. 00:35
 6/7 anonim ***** válasza:

itt már le volt írva vagy 1000x, h használt autót venni csak hozzáértő ember segítségével érdemes.

a kereskedők ritka szemetek tudnak lenni, ha arról van szó,, h pénzhez jussanak. minket nem vágott át, mert kezdő volt a csóka, mi több, attól fosott, h mi vágjuk át :)

erre már keresztet vethetsz. drága tanulópénz volt.

2012. márc. 31. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:

nálunk ugyanez volt csak az esp-vel ...

vigyázni és figyelni kell nagyon :/ ebben az országban ott vágnak át ahol tudnak :(

2012. márc. 31. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!