Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen etikátlan néhány...

Miért ilyen etikátlan néhány autókereskedő?

Figyelt kérdés

A hasznaltauto.hu-n mostmár nem először találkozom azzal a "problémával", hogy egyes autókereskedők hirdetnek egy jó autót, kevés km-rel, jó áron, és ha felhívom, nincs már meg. A hirdetés viszont kint van hetekig, hónapokig, ÉÉÉÉS: most jön a pláne!

Mondják, hogy viszont ajánlják helyette ezt vagy azt, vagy teszemazt 800 ezerrel többért már vehetek egy újat is, igaz, régebbi széria, de vadiúj.

Fel vagyok háborodva. Ez csak a "beetetés", holott az oldal szabályzatában világosan benne van, hogy csak azért jó árat írni, vagy valótlant állítani nem célszerű, hogy az "áldozat" felhívja őket. Én pedig majdnem mindig így járok.... Legutóbb az Opel Gyulaival (Budapest, Hajdúcsárda u).

És ez egy márkakereskedő... :(

2010. jún. 18. 23:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Az hagyján..

Haveromék találtak a Csonti Carnál egy BMW E36-ot "szép állapotban" full extrával..

Elmentek kíváncsiságból..

Az autó törve volt, és szinte minden extra el lett belőle adva alkatrésznek ..

2010. jún. 19. 00:07
 2/10 A kérdező kommentje:

Hát, igen. A haverodék esete is felháborító. Pedig ez a pont nekik való lett volna. (mármint az autó eladóinak):

"A vevőknek több bizalma lesz, ha a hirdetésről a képeket nagy méretben tekintheti meg – gondoljunk csak bele, mennyi bosszúságtól és fáradságtól szabadíthat meg minket egy ÓRIÁS kép. Ismerős az eset, hogy találtunk egy hirdetést, ami nem nézett ki rosszul, de amikor kimentünk élőben megnézni, tele volt hibákkal, ami a monitoron a kis felbontás miatt nem látszott? Ezután bosszúsan beültünk a kocsiba, az egész napunk tönkre volt téve, nem is beszélve a felesleges utazási költségről. Mennyivel egyszerűbb lenne, (ha a technika mai vívmányait kihasználva), egy hatalmas fotón felnagyítva, ráközelítve az autóra, minden részlet jól látható lenne? Ha tökéletes a karosszéria, akkor azt kell bemutatni, ha pedig karcos vagy sérült helyenként, akkor ezeket a részleteket szükséges kiemelni külön fotókon. Az érdeklődő személyesen úgyis mindent látni fog, és ha csalódott, úgysem veszi meg. Ahhoz, hogy ne érezze magát átverve senki, be kell mutatni a jármű gyenge pontjait, hibáit is. A nagyméretű, 12 db ÓRIÁS kép erre alkalmas."

2010. jún. 19. 00:17
 3/10 A kérdező kommentje:

Én meg még ezt is elhittem:

"aponta több mint 100 000 látogató keresi fel a Használtautó.hu weboldalt, ami hatalmas lehetőséget jelent az eladásra. Aki szép képekkel, jó szöveggel meg tudja ragadni a figyelmet, és reálisan mutatja be (túlzások, füllentések, elhallgatások nélkül), annak már csak a komoly vevőjelöltek fogják személyesen megtekinteni járművét. (Ha viszont a túlzó ígéretek miatt sok lesz az olyan érdeklődő, aki a pontatlan hirdetés miatt nem lesz vevő, az a saját időnket is rabolja.)"

És mindezt pont egy Opel márkakereskedő szegi meg?

2010. jún. 19. 00:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Addig örülj míg telefonon elmondják és nem utazol le 100km-eket, hogy a saját szemeddel győződj meg róla,h hazugság...
2010. jún. 19. 00:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy ez másoknak nem tűnik fel. Biztos csak én vagyok ilyen szerencsétlen. Amúgy igazad van, ha utaznom kéne érte, még bosszantóbb lenne. Akkor lehet, hogy a Fogyasztóvedelemhez fordulnék. De még így is motoszkál bennem a gondolat, hogy feljelentsem őket.
2010. jún. 19. 00:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van,ez borzasztó idegesítő.Sajnos szinte mindenhol alkalmazzák ezt a felháborító elkelt,de van hasonló trükköt.A használt mobilosoknál,az ingatlanközvetítőknél és ahogy mondod az autókereskedőknél is mindennapi bevett gyakorlat ez.Sajnos bizonyítani szinte lehetetlen...

Amitől ugyancsak falra mászok,az a 49.900.ft.-tól...

Ez egy spanyol repülőjegy esetében 115.000 forintot jelentett,és még megsértődtek az irodában amikor ezt szóvá mertem tenni...

2010. jún. 19. 03:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Te totál hülye vagy, hogy neppereket hívogatsz vagy mi a frász? Még magántulajtól is javarészt csak roncsot tudsz venni, akkor meg mit akarsz egy telepes f@szfejtől?
2010. jún. 19. 09:17
 8/10 anonim ***** válasza:
ezek olyan bunkók mint a taxisok.
2010. jún. 19. 15:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Az Opel Gyulai mióta nepper bunkókám?
2010. jún. 19. 21:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Többieknek köszönöm a hasznos választ :)
2010. jún. 19. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!