Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kedves Autósok! Behúzott...

Mártika1 kérdése:

Kedves Autósok! Behúzott kézifékkel városon belül egy kb.15 peres út alatt megsérülhetett a vadi új autóm?

Figyelt kérdés
A bal hátsó felni meleg (nem forró) volt, és enyhe gumiszagot éreztem. Ennyitől lehet valami baja a fékbetétnek vagy a gumiknak? Mutassam meg szerelőnek? Mártika
2012. márc. 24. 17:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%

Van ilyen..., a női vezető nem kapcsol, hogy miért 2-esben gyorsít ki...:DDD

én már annyi dolgot láttam, hogy ezen nem lepődöm meg...

(pl. láttam nőt kanyarodni: padka fel, padka le, ágyás, kukás, postaláda, és megérkezett...:)

nem érdemes bántani őket - így is szeretjük - és hát nekünk is megvannak a magunk korlátai...:DD

2012. márc. 24. 18:43
 12/12 pagan ***** válasza:
64%
18:24!ha egyszer behúzod valamennyire a rohadt kéziféket és úgy indulsz el akkor valszeg 15 perc múlva sem veszed észre,de mégegyszer mondom biztos nem húzta be tökig mert azt csak észre vette volna,ne legyetek képmutatóak,ez sok emberrel előfordul nap mint nap,nem egy nagy csoda ez szerintem....
2012. márc. 24. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!