Hogyan érjem el hogy motorozhassak?
A szüleim nagyon ellenzik,hogy motorozzak bár tűzön vizen mindent megpróbáltam.Azt dobják be,hogy veszélyes meg hogy milyen sok a baleset na meg jön az a mondta ,hogy ''én nem irom alá a halálos itéleted''.én nagyon szeretnék és vigyáznék. már-már a sirás is elővesz de hát kár a közért...szerintem kicsit tulzás ez a féltés.a baráti köröm is motorzik..van valami megoldás?A1 es jogsira gondoltam..
16/F
Van.
Megvárod, hogy betöltsd a 18-at, megkeresed magadnak a rávalót, és hajrá.
Megoldás hogy vársz 18 éves korodig...
Addig meg gyújtsd a pénzt.
Elég rossz dolog ez. Mert ha motorozni akarsz akkor úgyis fogsz. Kérdés hogy mikor, és ha 16 évesen kezded valami kisebb motorral akkor azzal már megszerzed a gyakorlatot.
Egyébként B-s jogsid tervbe van? Mert ha nincs akkor arra próbáld rábeszélni a szüleidet hogy 17 évesen mehess vezetni. Aztán még 1 év aztán megcsinálhatod a B125-öt.
Az én szüleim is ellenezték. Apámat rá tudtam venni hogy vegyünk egy simsont mikor 17 éves voltam.
Elég rossz vétel volt, 2 év szenvedés után eladtam.
Utána már nem engedték hogy még egyszer motort vegyek de addigra már elmúltam 18 éves és volt spórolt pénzem.
Most egy 50-es robogóm van.
Azt tudom tanácsolni hogy várj 18 éves korodig és önerőből vásárolj egyet. Addig próbálkozz egy 50-essel.
A 125-ös 4 ütemű nem sokkal veszélyesebb mint egy 50-es 2 ütemű.
Kicsit gyorsabb és még kevesebbet is fogyaszt.
Sőt, a 125ös 4ütemű nem hogy "nem sokkal veszélyesebb", hanem egyenesen biztonságosabb!
Azzal már fel lehet venni a forgalom ütemét és nem tolnak le az útról.
(Tudom, igaz autós oldalról, hogy egy kis 50-es robogó általában csak tényleg feltartja a sort és mindenki kerülgeti, néha elég szűken.....)
Gyűjts pénzt, ennyit tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!