Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek is ciki a dízelautó?

Szerintetek is ciki a dízelautó?

Figyelt kérdés
Most ciki dízellel járni vagy nem?

2012. márc. 24. 09:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

Traktor hangja,ugyan már! Hallgasd meg a mostani 6 hengeres traktorok hangját,néhány Jetta meg Tipo elbújhat mellette.

Dízellel járok,számomra a gázolaj olyan mint a tusfürdő. :)

2012. márc. 24. 15:24
 12/17 anonim ***** válasza:
43%
Suzukival járni sem ciki. Na de hogy válaszoljak is rá szerintem nem, sőt a turbó dízelek kis tuninggal úgy mennek mint a meszes. Én járnék szívesen valami dízel kerregővel, csak ne szívó dízel legyen mert az nekem lomha. Ez már nem a kérdéshez kapcsolódik, de mostmár megint olcsóbb az étolaj mint a gázolaj... Szóval még spórolás szempontjából is megérné, mert eleve kevesebbet fogyaszt mint egy benzines, hát ha még étoillal jársz akkor még többet spórolsz. De persze ezt tilos MO-n, mert adócsalás. Amúgy a hazai használt leadott étolajat viszik ki kamionszám ausztriába és ott lesz belőle biodízel...
2012. márc. 24. 15:31
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

OFF:

"Szerintem az a ciki hogy Magyarországon még mindig presztízs terméknek tekintik az autót"

Ez a világon mindenhol így van!

Ha nem lenne presztízs termék szerinted hány Rolls Royce fogyna évente?

Ha tetszik ha nem az autó igenis presztízs termék és a társadalmi státusz egyik szimbóluma.

ON:

Nem ciki!

(hülye kérdésre bővebben felesleges válaszolni)

2012. márc. 24. 15:43
 14/17 anonim ***** válasza:
29%

"Ez a világon mindenhol így van!

Ha nem lenne presztízs termék szerinted hány Rolls Royce fogyna évente?

Ha tetszik ha nem az autó igenis presztízs termék és a társadalmi státusz egyik szimbóluma."

Igen, tényleg mindehol így van a felsőbb rétegek számára tényleg státusszimbólum, de Magyarországon az alsóbb rétegek és az egész ország státusszimbólumként kezeli. Meg lehet nézni sok nyugati országot, Dániát, Hollandiát, Franciaországot: az átlagpolgár számára az autó használati tárgy. Persze vigyáznak rá, meg becsülik, de nem a társadalmi rang jelölése a cél vele.

Rolls Roycet és a többi nagy autót pedig a vezető országokban elsősorban a kényelem és a teljesítmény ad el. Rengeteg olyan ember van aki megengedhetné magának hogy Bentleyt, RR-t, Ferrarit vegyen, mégis inkább egy "átlagautót" vesz, mert észérvek alapján dönt. Prémiummárkákat is legtöbbet USA-ban és Kínában adnak el, ők is olyan komplexusosak mint a magyarok, autóval próbálnak meg kitűnni.

2012. márc. 24. 17:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem ciki, egy nagyobb diesel motoros autó még vagány is lehet
2012. máj. 8. 18:36
 16/17 anonim ***** válasza:
szerintem is az ciki, hogy ilyet kérdezel, és suzukival miért ciki járni? Mellesleg az hogy mo-n a dízel elterjedtebb, mert ilyen rohadt drága az üzemanyag a attól még nem azt jelenti hogy a dízel jobb lenne, nemtudom miért fejlesztik akkor mostanában a benzines turbo motorokat megin, új technológiákkal, ha olyan szar, han már ragaszkodsz az ilyen mondásokhozu, akkor az így szól, hogy a munkagép, erőgép traktor, hajó, mozdony, az a dízel, nem az autó... bár én ezzel sem értek egyet jogosultsága van benzinesnek, dízelnek is
2012. júl. 5. 17:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Akik szidják a benzinest meg a dízelt, azoknak csak azt tudom mondani, hogy a benzin motor fűnyíróba való, a dízel meg traktorba :D Az autó meg menjen jókedvvel xD

Egyébként egyáltalán nem ciki se dízellel, se benzinessel járni.

Szerintem inkább ciki agyon ültetett meg sötétített és sport hátsó dobbal szerelt kis kategóriás városi autókkal feszíteni!

Ha arra vonatkozott a kérdésed, hogy kiderült, hogy a dízel rákkeltő, akkor csak azt tudom mondani, hogy túl van lihegve. Nem állítom, hogy nem igaz, viszont azt se mondja senki nekem, hogy a benzines kipufogó füstje sokkal egészségesebb. Elárulom neked, hogy a dohányzás is rákkeltő, mégsem sír senki a dohányáruk forgalmazása ellen.

2012. júl. 5. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!