1/16 A kérdező kommentje:
Csajok megnézik, de nem úgy, mint egy BMW-t :D
2012. márc. 17. 14:18
4/16 A kérdező kommentje:
Peugeot-om szervízben van és mással nem tudok járni néhány hétig. Vannak papírjai is, mert eladom, ha lesz autóm. :D
2012. márc. 17. 14:27
5/16 anonim válasza:
Járj busszal!
Te mit mondanál arra ha egy csoporttársad traktorral járna?:)
6/16 anonim válasza:
Ha nem kamu nagyon nagy forma vagy. :D nem ciki, szerintem poén. :DDD
7/16 anonim válasza:
Ha rendbe van szedve akkor szerintem nem ciki ( az USAban is az a menő akinek pick upja van xD ), viszont eredeti motorral nem nevezném gazdaságosnak :)
8/16 anonim válasza:
Mennyiért akarod majd eladni? :P
Egy szép állapotú géppel én is szívesen járnék egyetemre XD
Sok szokványos autó közül legalább kitűnne :)
9/16 anonim válasza:
én középiskolába mentem még ifával+póttal, mert kellett vinni műszakira, aztán akkor kellemes a hasznossal, mentem suliba, utána pedig az autószerelőhöz...
nagy buli volt, ahova a motorosok meg az autósok szoktak állni oda parkoltam le(szerencsémre kitiltva sem voltam onnan:)) azok meg mehettek messzebb parkolni
10/16 anonim válasza:
ha mezőgazdasági vagy erdészeti vagy kertészeti egyetem/főiskola (pl.: Corvinus) biztos évfolyam első leszel. Srácok szemében biztos nagyon cool, de biztos, hogy a csajok is +jegyzik a képed, szerintem tök poén az egész. (spaniferezz fel 1-2 sör padot a platóra, tudod itt a jó idő :-) ) Amúgy ha eladó lesz lehet engem is érdekelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!