Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Platós Uazzal járok egyetemre,...

Platós Uazzal járok egyetemre, ciki?

Figyelt kérdés

[link]

Hasonlóan néz ki :D

2012. márc. 17. 14:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én mentem már diszkóba traktorral.. Este végeztem,nyár volt,haverok hívtak. Hazafelé útba esett,hát megálltam! Hajnalban mentem be a telepre.. :) Volt akinek tetszett,volt akinek nem. Sok részeg azt akarta vigyem őket egy körre! :))
2012. márc. 17. 18:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Pár éve valahol Kisvárda környékén szerveztek ilyen traktorral diszkóba mókát, és baromi sokan mentek azzal. Magy fless lehetett, főleg amikor a srác kidobta a Lambó kulcsát ( mert nekik tellett Lamborghini traktorra ) xD
2012. márc. 17. 22:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Ehheehhee mekkora király ilyennel járni:D
2012. márc. 17. 23:08
 14/16 A kérdező kommentje:

Nekem is eszembe jutott, hogy olyan mintha traktorral járnék, mert paraszt vagyok. De hát ez csak egy teherautó. Itt-ott fel kell újítani, ezért még az ár kétes, de vevőjelölt van már, aki a nagy-nagybátyám, szóval nem verem át (annyira), apám mond majd árat, de 60-70 körül gondolta, (neten pedig láttam már 200-ért is) műszakilag nincs rendben (van hozzá kurbli is !!! :D), csoda, hogy van műszakija ...még. 16 litert megzabál, de az annyira még nem gond, mert még tavalyról maradt 230 liter munkahelyről...

Ge_ijó autó, csak mindenkinek az jut róla az eszébe, hogy épp a trágyadombról jövök :DDD

2012. márc. 18. 00:39
 15/16 anonim ***** válasza:
paraszt vagy-e?!
2012. márc. 18. 11:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha szépen le van mosva és ki van takarítva, akkor nem ciki, de kicsit poénos
2012. máj. 8. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!