Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » En egy 28 éves fiu vagyok és...

En egy 28 éves fiu vagyok és sikerült letennem nagymotorra a vizsgát ˙(ötödszörre) eddig 1 125-ös robogóm volt és most szeretnék venni 1 suuki gsx-1300r hayabusa vagy 1 kawasaki zzr-1400 tipusú motort ti melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 20:59
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:

Egy kicsit nézzél már magadba én 16 éves vagyok rengeteg könyvet olvastam eddig és tapasztalatom is van!!!

Nekem eddig volt egy kis robogóm most pedig egy Honda NSR 125-m és egy 125s robogó sehol sincsen egy NSR mellett!!!

És ne mondogasd magadnak azt hogy Te tudsz motort vezetni "SENKI NEM TUD MOTORT VEZETNI MERT BÁRMIKOR ADÓDHAT A FORGALOMBAN OLYAN HELYZET AMIT NEM TUDSZ KIVÉDENI!!!" ugyan is kb 120Nm nyomaték különbség nagyon nagy és nem 100kgot kell megtartanod majd hanem másfélszer annyit!!! De ha úgy gondolod hogy hogy itt az ideje a DONOR JELÖLTEK közé belépni akkor csak rajta egy ilyen géppel egy 125s utána kinyíratod magadat!!!

Jó motorozást mindekinek!!!

Vigyázzatok magatokra!!!

2009. jún. 29. 10:55
 42/45 anonim ***** válasza:
Ez mekkora gyökér!!! Azért egy 3-4 lóerös simson és egy 10-15 lóerös robogó után akar átülni egy kb. 200 le-s motorra. Ez olyan mintha a kis lábbal tekerös gokartról ulne át egy Ferrariba. Szerintem sirva szállna le arról a motorrol ha élve megúszná. Hát ez van!
2009. nov. 5. 15:17
 43/45 anonim ***** válasza:
Mindjárt jön a kérdező és megmondja hogy "a hayabusa nem 200 hp csak 197 gyökér azt meg simán eltudom vezetni". Bár nembaj csak vigyázz a belső szerveidre esésnél mert a végén nem lehetsz donor.
2015. okt. 9. 21:39
 44/45 anonim ***** válasza:
Ja és te ne köss bele abba hogy p-vel írta a simsont "suuki"
2015. okt. 9. 21:41
 45/45 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nagy motort akarsz elsőre akkor inkább a hayabusa(az szerintem jobb)
2015. dec. 24. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!