En egy 28 éves fiu vagyok és sikerült letennem nagymotorra a vizsgát ˙(ötödszörre) eddig 1 125-ös robogóm volt és most szeretnék venni 1 suuki gsx-1300r hayabusa vagy 1 kawasaki zzr-1400 tipusú motort ti melyiket ajánlanátok?
Várj, mindjárt megkapjuk, hogy:
a) 250-es MZ volt (na, azzal aztán nem vizsgáztatnak A-ból)
b) el volt romolva az önindító (de akkor hogyhogy nem tudja, hogy egyáltalán van a motorokon olyan?)
c) nem volt szabad nekik használni (ezért el is felejtette)
Vagy valami mást fog kitalálni a mi kis Münchhausenünk? :-)
Jaj, ugyan, meg ne sértődj már... Ha ilyen látványosan előadod a sértettet, még a végén azt fogjuk hinni, hogy nem is igaz, amit írsz :-)
Egyébként pedig - mert látom, nem lehet eltántorítani az ötletedtől - azt ajánlom, használtként mindenképpen a nagy Ninját válaszd. A régi (ZX-12R) és az új (ZZ-R 1400) is jobb futóművel és fékekkel rendelkezett, mint a régi Hayabusa. A 2008-as új GSX sokat javult, a radiális fék jót tett neki, így a két új modell között már csak érzelmi alapon lehet dönteni. Mindkettőnek nagy neve van, a Hayabusa legendás modell, a Kawa talán annyira nem híres, de a lökettérfogata nagyobb.
Ja, és mindkettő önindítós :-)
Szerintem a kérdésedre válaszoltunk.
Ötödikre egy berugós, ismeretlen motoron letett vizsga, egy robogó és egy kishonda után ne akarj 1300/1400-as gépre ülni.
az előző válaszoló vagyok
nekem van egy tuning Simsonom, ami 80-nal megy, 14 éves vagyok, és mégsem érzem úgy hogy el tudnék vezetni egy ekkora gépet! Egy 250-es ETZ-vel is gondban lennék, 125-ös 4T robesznak meg annyi ereje van mint egy 50-es 2T-nek tehát pofa súlyba aztán játsszál csak a motogp 3-mal a commodore 64-eseden, csicska!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!