En egy 28 éves fiu vagyok és sikerült letennem nagymotorra a vizsgát ˙(ötödszörre) eddig 1 125-ös robogóm volt és most szeretnék venni 1 suuki gsx-1300r hayabusa vagy 1 kawasaki zzr-1400 tipusú motort ti melyiket ajánlanátok?
Először is a területileg illetékes rendelőintézet pszichológusát, ő hátha meg tudná mondani, pontosan milyen önértékelési zavarod van.
Motorok terén pedig nyugodtan nézelődhetsz a 400-asok között. Hidd el, az első nagyobb gázadásnál egy Suzuki DR-Z 400 is komoly meglepetést tud okozni... Esetleg egy 600-as naked, de a gyengébb fajtából (ne legyen 100 lóerő közelében, az már bőven sok). Az árklönbözetből pedig vehetsz egy jó minőségű teljes öltözetet, kiegészítőkkel. Sőt, ha szerencséd van, még egy motoros mesterkurzusra is jut belőle, ahol olyan dolgokat tanulsz, amit az öt A-s vizsgára történő felkészülés alatt egyszer sem oktattak.
Két-három év után már lesz akkora gyakorlatod, hogy egy nagyobb motort is meg tudj ülni (hiába van az új Hayabusákon DMS, még C-programon is túl erősek ahhoz, hogy egy 125-ös robogón edződött ember gond nélkül terelgesse).
Ja, kérlek, ilyen komoly indokokkal nem szállhatok vitába...
Remélem, minél hamarabb viszontlátunk a langlovagok.hu-n!
Hello én így keztem: 5éves koromtól 14éves koromig Motocross-versenyző voltam :D 50ccm, 85ccm, 125cc, 250ccm és természetesen az extra ka. vagyis 450.
Ezt amikor abbahagytam (márminta versenyzést) letettem a jogsit A1-re akkor jött egy Cagiva Mito, 18évesen Akorl. Ezt csunyán mondva lesz@rtam és egy kawasaki zxr 400an találtam magam :D Ezt 2 évig használtam utánna egy kiadós baleset. A balesetet követően 2,2.5 hónappal letettem a jogsit A korlátlanra és igy jött egy gsx-r1000-es Suzuki (sajnos eztis sikerült totálkárra törnöm:D) ,Megúsztam, és jött a zzr 1400 IMÁDOM :D szóval én azt ajánlom "barátom" hogy Simson,Robogo, és kezd mondjuk egy zxr 400assal. (bőven eléglessz) utánna jöhet a komoly része a dolognak. HAJRÁÁÁÁ!
Ez az egész kérdés egy kamu vegyétek már észre...
Ez annyira nem reális.
Meg ha meg is venné:
Ennyi motoros múlttal meg ötszöri vizsgával beindítani sem tudná nemhogy eljutni az utca végéig, szóval nem veszélyes ránk nézve. Majd figyelem a langlovagok.hu-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!