Vw 2.8 vr6 vagy honda civic vti? Melyik jobb?
Jó,nekem valamiért a Vento jutott eszembe.Különben is,szinte tökmindegy...
A másik pontra,amit kifogásoltál,azt tudom mondani,hogy
1.Jó összehasonlítás az F-1,merthogy azok még magasabb fordulaton működnek,ki is lehelik a lelküket ezer Km-en belül.Amúgy meg köze sincs egymáshoz a kettőnek.
2.Én nem mondtam,hogy baj,elmondtam,amit nagyjából tudni vélek.Vagy talán te mégiscsak fikázásnak vetted?Hát nem zörög a haraszt,ha nem fújja a szél.
Úgy gondolom, hogy a VR6-os sem bírná százezer kilométereken keresztül állandó versenykörülmények között.
Amúgy minek nincs köze mihez?
Hozzáteszem mondjuk egy Corradót én is szívesebben elfogadnék egy Civicnél, de nem vetem meg a pörgős, sportos motorokat sem (sőt).
Nincs jobb. Nincs rosszabb. Ezek nem objektív dolgok. Nem unjátok még az állandó német-japán-olasz háborút? Az a lényeg, hogy élvezzétek az autótokat, és szeressétek. Nekem sokáig volt Hondám, mégsem mondtam egyetlen másik kocsira se, hogy az gagyi, és csak az enyém a jó.
Egyébként mind a VR6-nál, mind a VTi-nél oda kell figyelni, mert a legtöbb már szét van hajtva.
Bár én elfogult vagyok, és teljesen mást kerestem mire ide tévedtem, de úgy éreztem hozzá kell szólnom: a tények a következőek:
VW Golf vr6 174 LE 0-100 km/h 7,6 sec
Honda Vti 1.6 sor 4 162 LE 0-100 km/h 7.3
A hondába van Vtec ami feelinges, na meg a fogyasztás is jó val kevesebb.
Megbízhatóságról csak ennyit: [link]
Megalázó a bajoroknak hogy ekkora köbcenti különbséggel is a Honda jobb... :D
Igazából nem is tudom mi a kérdés? :D
Tényleg elfogult vagy, ebben igazad van.
„Megalázó a bajoroknak hogy ekkora köbcenti különbséggel is a Honda jobb... :D ”
Ez az óvodás stílus a megalázó.
En mar csak nevetni tudok az allando civakodas veszekedesen ami az autok kozott folyik! En speciel tdi parti vagyok de istenem melyik a job?? Xd egyik se jobb a masiknal jo vannak papirforma szerinti adatok ez igy porog annak akkora nyomateka van, en attol fuggetlenul h a dizelt szeretem attol meg megorulnek ha egy vti be vagy egy vr6 ba tehetnem be a szebbik felem es most ez szemelyiseg fuggo hogy ki mit hogy szeret az autojaban jobban azokkal a hibakkal amikkel kijott a gyarbol anno. Es mindig felteszik a kerdes melyik a jobb az a jobb amelyiket valayhtod es oromodet leled benne hogy vezetheted es nem azon zsortolodsz hogy a masikat hogy fikazd le keress gyengesegeket az autojan!
NEKEM EZ A VELEMENYEM KOYZONOM HOGY ELOLVASTAD
UI: bocs a helyesirasert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!