Elkezdjem most suli idő alatt a B-s jogosítvány tanfolyamot vagy inkább hagyjam az egészet nyárra?
Vagy esetleg csináljam meg most a kresz vizsgát + az elsősegélyt és hagyjam a vezetést nyárra?
(10.osztály gimnázium)
szeritem tedd le az első segélyt ,mert az nem az játék mert mikor én voltam 2 dolog lehetet vagy jönn mentős orvos aki nem nézz el 1 hibát sem vagy önkéntes jönn aki segit át enged még azt is aki nem tud semit. nekem mentős volt nekem sikerult de 25 személyből előtem 8 an mentekbe, és csak 3 rom vigyorgot.
6500 ft elsősegély. siluban 3500 ft a tanfolyam felkésziteni.
mikor végzel a sulival ,utolsó honnapban beiratkozol, hó közepén , kicsit pihizel suli után max 1 hetet másik héten elkezded sulit ! nyugisan felkészulsz a kresz vizsgára , és sikerulni fog.
lényeg sokat jegyzetelj és közben cd vel csináld ozzhon is.
Így van csináld meg most gyorsan amint lehet már ha csak az nézzük hogy a jogsi is napról napra drágább így most kell neki ugrani! :)
Olcsobb sosem lesz csak drábább.. Én annó a B kategóriát 2004 ben 80.000.- ft é csináltam minyenel együtt.. Persze elötte volt A1 kategóriám meg M is ugyhogy az elsősegély le jött. :)
Sok sikert és Kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!