Vehetek motorkerékpárt jogosítvány nélkül?
Sziasztok! Most nyár elején szeretnék vásárolni egy 250ccm-es motorkerékpárt (Suzuki Bandit). Csak B jogosítványom van, és most úgy döntöttem, hogy csak akkor kezdem el a jogosítványt (Ak), ha már otthon van a garázsba egy motor. Igazából nem vásároltam még járművet, így nem tudom, hogy mi a menete. Szóval így jogsi nélkül az én nevemre megvehetem? Persze nem hitelre akarom. A másik kérdésem az lenne, hogy ez nekem így milyen költségekkel fog járni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv!
19/f
Megveheted jogsi nélkül is.
Az nem kell hozzá.
Eredetiseg vizsgalat pontosan nem tudom,nagyjabol 15eFt motorra, atirasi illetek kb. 24Ft/cm3 , forgalmi es torzskonyv 6-6eFt es a kotelezo biztositas evi par ezres (350 ccm-ig viszonylag jo aron van) .
Elso korben olyan 40eFt koruli osszeggel szamolhatsz szerintem
Köszönöm a válaszokat!
Azért szeretném előbb megvenni, mert még készülök a jogsira, addig tudok vele menni a telkünkön (jó nagy), így nem nulla rutinnal megyek majd elvégezni. (eddig csak simsont vezettem, úgy hogy vigyáznom kell majd...)
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!