Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vehetek motorkerékpárt jogosít...

Vehetek motorkerékpárt jogosítvány nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most nyár elején szeretnék vásárolni egy 250ccm-es motorkerékpárt (Suzuki Bandit). Csak B jogosítványom van, és most úgy döntöttem, hogy csak akkor kezdem el a jogosítványt (Ak), ha már otthon van a garázsba egy motor. Igazából nem vásároltam még járművet, így nem tudom, hogy mi a menete. Szóval így jogsi nélkül az én nevemre megvehetem? Persze nem hitelre akarom. A másik kérdésem az lenne, hogy ez nekem így milyen költségekkel fog járni?

Válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv!

19/f

2012. márc. 15. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Megveheted jogsi nélkül is.

Az nem kell hozzá.

2012. márc. 15. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Eredetiseg vizsgalat pontosan nem tudom,nagyjabol 15eFt motorra, atirasi illetek kb. 24Ft/cm3 , forgalmi es torzskonyv 6-6eFt es a kotelezo biztositas evi par ezres (350 ccm-ig viszonylag jo aron van) .

Elso korben olyan 40eFt koruli osszeggel szamolhatsz szerintem

2012. márc. 16. 08:03
 3/4 anonim ***** válasza:
buszt is vehetsz jogosítvány nélkül, csak nem vezetheted amíg nincs rá jogosítványod:)
2012. márc. 16. 09:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azért szeretném előbb megvenni, mert még készülök a jogsira, addig tudok vele menni a telkünkön (jó nagy), így nem nulla rutinnal megyek majd elvégezni. (eddig csak simsont vezettem, úgy hogy vigyáznom kell majd...)

Még egyszer köszönöm!

2012. márc. 16. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!