T Kategóriás jogosítvánnyal húzhatok két nehéz pótkocsit? És vezethetek segédmotort?
igen igaz kérdés friss -e a jogsid nincsen 2 éves még amiotta meg szerezted?
ha több akkor vezethetsz traktort ,de csak 1 db potkocsival. ami ne legyen több mint 750 kg .
nehéz potkocsit semmiképen sem mert az több mint 750 kg , ami már ,e kategoria !
ahoz huz két potkocsit kell b -e kategoria !
amugy vigyáz traktor milyen ,mutatom miért.
ez bele fér..... b vel és 1 potkocsi.
ezektől kiseb semi gond de nagyobb traktor már nem fér belle mert ahoz mgtsz suli kell mint a kombájt vezetni.
remélem segitetem ..
Nincs olyan, hogy kis traktor meg nagy traktor kategória.
Ha T-d van, bármekkorát vezethetsz, két pótkocsival is, viszont nem vezethetsz segédmotort.
Ha B-d van, vezethetsz segédmotort, bármekkora traktort a munkagépével, viszont pótkocsit legfeljebb 750 kilósat húzhatsz vele. Ez azért érdekes, mivel egy vontatott tárcsa bőven 750 kiló fölött van, mégis húzhatod.
ne tedd el veszik jogsidat hidd már el, lassan már t vel kamiont vezetsz ha rá halgatsz....
1 potkocsi és amit mutatam ne nagyobat .
ez a tárcsás dolog amit irt a bejegyző személy 750 felet van ,én irok jobbat ,3500 kg b jogsival + 750 potkocsi menyinél is vagyunk ,,,4250 kg ami már c kategoria .
de össze van kombinálva igy még b.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!