Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nálatok az autó luxusnak számít?

Nálatok az autó luxusnak számít?

Figyelt kérdés

Családom szerint kéne már nekünk egy autó, de mindkettőnk bérletét fizeti a cég, feleslegesnek tartjuk.

Ti mit gondoltok?

Én 23/N ő 25/F

2012. márc. 18. 20:26
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
100%

Miért a család mondja meg mi kell nektek?

Nekünk luxus lenne, de ha lenne miből sem vennék, mert nem akarok.

2012. márc. 18. 20:27
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Manapság luxusnak számít, igen. A benzinárak miatt. Mi hasonló korúak vagyunk veletek. Párom sokszor mondja, hogy kellene kocsi, lenne is egy használtra pénzünk, de mégsem vágunk bele. Kell a pénz másra és a közlekedés meg van oldva, nem indokolja, hogy legyen autónk. Városban élünk, minden közel van.
2012. márc. 18. 20:29
 3/25 anonim válasza:
100%
Mi is így vagyunk ezzel, teljesen felesleges. Budapesten élünk, itt egyszerűen halál reggelente autóba ülni, délután úgyszintén dugó van. Amúgy egy évben 3 alkalommal használnánk kb. ha lenne, azért fölösleges fizetni a casco-t meg az egyebeket. Majd akkor veszünk autót, ha sikerül vidékre költözni 3-5 éven belül. Na ott, kelleni fog.
2012. márc. 18. 20:30
 4/25 anonim ***** válasza:
Nálunk nem, de 23 évesen még nem volt autóm.
2012. márc. 18. 20:37
 5/25 anonim válasza:

Mindketten jóval 30 fölött voltunk, amikor megvettük az autót (kicsi, hitellel terhelt).

Ennek ellenére egyáltalán nem tartom luxusnak, nagyban megkönnyíti az életet, főleg egy 2 éves kisgyerekkel.

2012. márc. 18. 20:39
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindenképpen az lenne, mivel nem tudnám fenntartani. Az egy dolog, hogy tankolni nem tudnék bele, de a kötelezőt sem tudnám fizetni, meg így igazából semmit, arról nem is beszélve, hogy nem is tudnék autót venni, maximum ha hozzám vágna valaki 20 ezerért egy lepusztult trabantot :)

Igaz az is, hogy égető szükségem nincs autóra, mert mind az én munkahelyem, mind a gyerek ovija 5 perc sétára van a lakástól (a munkahelyem talán annyira se), kocsival tovább tartana az út, mint gyalog. Na jó, bevásárláshoz jó lenne, ha lenne kocsi, és nem busszal kéne megoldani, vagy gyalogosan, mert akkor több dolgot meg tudnék venni egyszerre.

2012. márc. 18. 20:40
 7/25 anonim ***** válasza:
41%
nem luxus ,létszükséglet. Bevásárolni se tudok a kocsi nélkül, nem tudunk csak úgy kirucanni valahová...stb
2012. márc. 18. 20:41
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi 24 évesek vagyunk a férjemmel, van egy autónk, amit nagy nehezen összegüriztünk, használtan vettük olcsón, mégis nagy becsben tartjuk, neve is van :)

Az ok, amiért megvettük, mert babát terveztünk, és elég kihalt helyen lakunk, ahol még a buszközlekedés is ritka.

Most már van babánk, szóval áldás, hogy van kocsi, ezzel megyünk orvoshoz, havi egyszer. akkor vásárolunk be, egy hónapra. Szóval havi egy használat, ilyen benzinárak mellett ez fér bele. Ezen felül már luxus lenne számunkra, mondjuk, ha napi szinten mennénk...az most nem férne bele.

2012. márc. 18. 20:43
 9/25 anonim ***** válasza:
Én 10évig kocsiról ábrándoztam,nem volt pénzem rá,hitelt nem akartam.Aztán bejött egy számításom,2éve tudtam venni egyet.Teljesen olyan amilyet akartam,sportos,igaz csak 2ember fér el benne meg épphogy valami csomag,de csak magamat szoktam cipelni:)És ami a legfontosabb: nagyon keveset fogyaszt,egyedül fenn tudom tartani.A fogyasztása miatt döntöttem ez mellett főleg.Átlagfizetésből szerintem nehéz lehet fenntartani egy autót.
2012. márc. 18. 20:52
 10/25 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondolom, ha lesz baba, akkor majd jól jön. Vagy ha elköltözünk a belvárosból (Bp).

Olyan helyzetben vagyunk, hogy megtehetnénk, ezért is erőltetik a szülők. De minek? Csak vinné a pénzt.

2012. márc. 18. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!