Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kezdjek motorozni vagy nem?

Kezdjek motorozni vagy nem?

Figyelt kérdés

nagyon oda vagyok a motorokert mar 2 eve konyorgom apaeknak..anyagilag jol allunk tehat nem az a baj.mindig azt mondja hogy nagyon veszelyes...pedig erzem magamban a motoros szellemet..meg a havereket is latom menni.

elorre is koszonom.125 cm3 motorra vagyom ;)

17/F

2012. márc. 16. 15:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"síeléskor csak sílécet törtem, robogóval egyszer a teljes alkaromat lesúroltam... na jó ki gondolta volna, hogy azoknak a kis szaroknak leér az aljuk ha bedöntöd?"

S síeléskor miben voltál? Gondolom nem egy szál pólóban meg strandpapucsban. Ahogy a saját példádból is tapasztalhattad felkészületlenül egy robogót könnyeb felborítani mint egy rendes motorkerékpárt, ezért különbözteti meg a moped-kategóriát a szaknyelv is. Motorozáshoz meg kesztyű, bukósisak, farmer és hosszúújú póló a minimum, sokan ezt már 4 éves korukban megtanulják, de ha máshonnét nem, a biciklizéstől áthozzák a védő-ruházat elvét. Saját károdon kicsit kellemetlenebb tanulni, de hát azért van a gyakorikerdesek.hu hogy segítsen.

2012. márc. 16. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!