15vagyok. Lány. Motorozni szeretnék. Hogy kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
nem az utcán, hanem inkábbb sportként. lehetőleg budapesten. hova menjek? hogy kezdjek hozzá? mit csináljak? stb.2010. máj. 24. 16:45
2/14 anonim válasza:
Vegyél motort,és menj ki vele a Hungaroringre:D
Egyébként ha versenyezni akarsz,előbb meg kell venned a licenszet.
3/14 anonim válasza:
közöld a szüleiddel, mert nem olcsó játék. és keresel egy offroad pályát, meg valakit aki hajlandó tanítani. egy A-kat jogsi nem hátrány...
4/14 anonim válasza:
hívd fő talmácsit!
Ő maj intéz neked dolgokat szivesen. (tuti, vagy legalább megmondja hova menyj)
5/14 A kérdező kommentje:
normális válaszokat, ha lehet.... (:
2010. máj. 24. 17:12
6/14 anonim válasza:
ilyen hülye kérdést...
motoros vagyok, vettem egy motort, letettem a jogsit, felültem rá, beínditottam és elíndultam vele...
7/14 A kérdező kommentje:
később jó lenne versenyezni... cross... akármi. szal a "kedves" válaszokból: vegyek egy motort és szerezzek jogsit! aztán?????
2010. máj. 24. 17:33
9/14 A kérdező kommentje:
ha valakinek nem lenne világos... nem az utcán akarok menni. hanem bármilyen pályán pl.
szóval a kérdés: hol van ilyen pálya? :D
2010. máj. 24. 17:37
10/14 anonim válasza:
Sok helyen de az gazi versenyzők ilyen korukba általába már nemzetközibe nyomják mert már vagy 5 évesen kezdik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!