Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 15vagyok. Lány. Motorozni...

15vagyok. Lány. Motorozni szeretnék. Hogy kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
nem az utcán, hanem inkábbb sportként. lehetőleg budapesten. hova menjek? hogy kezdjek hozzá? mit csináljak? stb.
2010. máj. 24. 16:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz közúton menni, ahhoz nem kell jogsi. de ahhoz, hogy versenyezz sok helyen feltétel. elmész, megtanulod használni a motort. ott tájékozódsz. ha elég jól megy és van értelme, akkor biztos segítenek...
2010. máj. 24. 21:37
 12/14 anonim ***** válasza:
először is milyen motort akarsz? gyorsaságit? crosst? endurot? supermotot? esetleg pitbiket? Ha ezeket figyelmen kívűl hagyjuk először is kell egy motor, ami elve nem olcsó mulatság, majd kérd meg szüleid ha már a motort megveszik hogy keressenek egy helyet (pályát) ahol tudsz motorozni, versenyző már nem valószínű hogy lesz belőled, mert őket már 5-6éves koruk óta motoroztatják, ha nem előbb. Ezt lényegében szüleiddel kell megbeszélni mert nagyon költséges egy sport tud lenni, a motor, a felszerelés, és mivel általában ezek a versenygépek üzemórásak , elég szervízigényesek.
2010. máj. 24. 23:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Lökd le a sztenderről.Lotykold meg a benzint a tartályban, nem baj ha külön olajzású, régi szokás...Rúgj rá párat, aztán gyújtás és egy rúgás és már ketyereg.Bunkósisakot tedd fel a víztoronyra, kapcsold be a szíjat!Ülj fel rá, húzd meg a kuplungkart, nyomd meg a váltót lefelé, aztán gáz kíséretében engedd ki a kuplungot.Egyensúlyozz!Váltogass fel direkt fokozatba.Húzd neki a gázt.Nézz balra!Ott a cross pálya.Haladj felé, de ésszel, mert bármilyen váratlan helyzet adódhat!Gyújtás le.Szállj le a motorbicikliről, támaszd oldalra, mert vagányabb.Vedd le a víztoronyról a bunkósisakot!Tedd rá az ülésre.Ott a bácsi akit keresel.Nem az!!!A másik.Menj hozzá oda és mond el neki mi járatban vagy!Végig fog mérni.Elsőre azt gondolja majd, vajon a csiklódat rezgette a motor ide jövet?De ha ezen túl lesz, remekül fog kommunikálni az ügyben!Sok szerencsét!Majd írj!
2010. máj. 26. 17:05
 14/14 anonim ***** válasza:
kell hozzá pénz, pénz, pénz. és nemárt némi tapasztalat. ha 5 éves korodtól motorozol, okés. de szerintem már kicsit késő. énis 15 vagyok, fiú, de már a versenyzésre késő lenne. van némi tapasztalatom a motorozásról, gokartozásról, meg tudom tartani a gépet, de már ígyis késő lenne. szerintem motorozz utcán legálisan :) persze ki lehet menni aHungaroringre 1-2 kört lenyomni, de 50-125 ccm-vel nemérdemes :)
2010. júl. 9. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!