Autózni szeretsz jobban, vagy motorozni? (bővebben lent)
Most csinálom a B-s jogsit. Eddig csak Simsonoztam, és kisrobogóztam, de a Simson nálam mindig az első helyen állt. :) Sokan mondták, ha majd elkezdek kocsit vezetni, sokkal jobban fog tetszeni, kényelmesebb, biztonságosabb, stb. Az első pár órán érdekes volt, de aztán már kezdtem unni. Skoda Fábiával vezetek, jól megy, kedden fogok vizsgázni. Nem szeretem. Semmi izgalom, unalmas, túl modern egyszerűen az egész, és nagyon kényes, kifinomult a rendszere.
A kényelemről: az igaz hogy kényelmesebben ülök, de a gázpedállal nagyon nem vagyok kibékülve, alig nyomom le egy mm-rel, már hatalmas gázt ad, ráadásul roppant kényelmetlen ahogyan a lábamat kell tartanom, a végén már elzsibbad, alig várom, hogy kiszálhassak.
Tehát nálam maradar a jó öreg Simson az első helyen, össze sem lehet hasonlítani az autóval az élvezetet, hogy mennyivel jobb menni vele, neki lelke van. Ti hogy gondoljátok?
Itt látszik nem vezettetek/nem ültetek még 23 tonnás nyergesben:)motorozás, jó de lehet jobbis, autó, ez már nem rossz, kamion maga a menyország:)
amúgy autó és motor közül egyértelműen autó,tudok motorozni, de el lett adva. Ha szórakozni akarok autóval az meg nálam off road vagy ilyen rally féleség, van is hozzá alkalmasnak mondható autó, és csak a benzint fizetem bele amit megeszik
A Fabiaba(2008) nem tudom mi nem jó neked a pedálokkal, a gáz az úgy jó ahogy van, és nem fáj az ember lába még 500-600 egyhuzam után sem(még pisiszünet sincs), szóval valószínüleg rosszul állítod be az ülésbe vagy rosszul ülsz.
B-s jogsim van már pár éve. Motoron még alig mentem pár km-t és most csinálom rá a jogsit. De sokkal jobba élvezem a motorozást :)
Bár szocimotorom van, amivel azért nem mennék el pár 1000 km-es útra, meg kocsi kényelmesebb és biztonságosabb is. De motorozni akkor is jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!