Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik motor érné meg jobban?...

Melyik motor érné meg jobban? Melyiket választanád ha szeretsz motorozni de szereted a sebességet nem kis köbösre gondolok hanem 400 on felül!

Figyelt kérdés
Supermoto vagy Speed motor (gyorsulási )!

2012. febr. 26. 13:08
 1/10 A kérdező kommentje:
kimaradt a kérdésből bocsi melyik márka a legjobb Supermotoban és Gyorsulásiban??
2012. febr. 26. 13:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Supermoto, kellemesebb üléspozicíó, szerintem könnyebb kezelhetőség, nem kell szénné forgatni mint a legtöbb speedmotort. KTM 640LC4-el közlekedtem egy évet vegyes üzemben,városban sokkal jobban használható mint egy speedmotor, nem dobják meg az úthibák, nem okoz problémát a nyomvályú, pályasebességet is gond nélkül bírja, olyan 150 a vége. Speedmotort úgysem nagyon tudod kihasználni, egyrészt az utak minősége, másrészt a vezetési morál miatt, nagyon lesz*rnak minket motorosokat, tisztelet a kivételnek.
2012. febr. 26. 13:20
 3/10 A kérdező kommentje:
ez így van ahogy mondtad hogy leszarnak minket tiszt.a kiv nek. ezért is húzz jobban a szívem a supermotyooo felé mert a kátyúkat nem érzed meg vele kis kátyúra gondolok nem olyanra ami a kamion féltengelyét is ki tekeri meg a speedmocit ez az hogy csak pályán tudhja az ember ki használni mert nem USA vagyunk hogy autópálya hegyek vannak meg jard+radar minden hol a másik dolog meg hogy a supermotot télen is lehet használni kerék hajtás csere és van téli motor hegyre ....:D mentem egy Yamaha xt 660 al de az nagyon büntet az a gép 4 be gázra jött kerékre és olyanokat vissza po.ázik mikor el vettem tőle a gázt hogy azt hittem hogy le esik a fejemről a bukó !
2012. febr. 26. 13:28
 4/10 anonim ***** válasza:
A supermotók tulajdonképpen endurók, városi gumikkal és néha kicsit hosszabb áttételekkel, plusz jobb tompítású kipuffokkal, rohadt strapabíróak, meg lehet velük állatkodni is, bár én nem szoktam (na jó, néha :D). Speedmotorok nekem nem jöttek be , ültem már mindenféle GSX-R en, meg CBR-en, de valahogy nem az én világom az hogy úgy ülök rajta mint majom a köszörűkövön , nagy ívben el kell kerülni a legkisebb úthibát is, vagy gépészkedhetek/leszakad a vesém. meg 10000 fölé kell forgatni hogy legyen ereje. Igaz hogy lehet vele menni 300al is, de közúton már a 180 is halálos, jön egy kátyú és repülsz, avgy kijön valaki eléd és annyi. Versenypályán viszont nagy élmény, de mindennapi használatra nem vennék, az biztos. Márka témáról nem nyilatkoznék, használat és karbantartásfüggő mennyire megbízható a gép, viszont üzemórás versenyendurót városi gumikkal NE vegyél, több erő van bennük, de a gatyádat ráköltöd a karbantartásra ha napi szinten használod.
2012. febr. 26. 13:40
 5/10 A kérdező kommentje:
motoros családból származom vannak Quadosok endurósok cross osok meg gyorsulásisok de próbáltam mindet és eddig az Enduro jött be nem száguldozni akarok csak azért motorozni amiről szól szabdság érzet meg stb és azért nagy köbös mert pl egy szerpentinezésnél jó ha van a még erő a markomba és nem kell vissza pakolgatni ... nah igen állatkodás ez bennünk motorosokban genetikailag bennünk van és volt egy olyan szitu h unoka báttyám a gigxxerrel kerekezgetett és rövööd idő után az első teló ban ki ment a szimering meg a lánc megnyúlt és ezért is jobb lenne a supermoto de viszont a sor 4 hangjától megőrülök jó értelemben és ezért is néhéz dönteni h melyik ... köszi szépen nektek akkor verseny endurok kilőve :))
2012. febr. 26. 13:53
 6/10 anonim ***** válasza:
aprilia sxv 450-550, V2es motor van benne, jobb mint 1 hengert hallgatni, ehez mit szólsz??
2012. febr. 26. 15:59
 7/10 A kérdező kommentje:
hmm v2 a fain :)))) sor 4 jobban bejön a hangja :) de annyira imádok polgárt pukkasztani :PP meg jó pár autós idegeire menni akik cumisokodnak velünk motorosokkal :))))akkor sztem vagy ktm vagy aprilia thx urak :DD
2012. febr. 26. 17:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Yamaha R1, kényelmes, azt,hogy gyors meg a hasonló sallangokat már le sem írom...Én 400km-t simán eltúrázok vele 140 körüli utazótempóban, pedig 196cm vagyok, 47-es a lábam, igaz csak 80kg vagyok.
2012. márc. 27. 14:12
 9/10 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

Gyorsaságiban mindenki a sajátját tartja a legjobbnak:)De talán a Honda CBR, Yamaha R1-R6 a legjobb minőségre és precizitásra. A kawasaki ZXR-ek a legbrutálisabbak,érzékenyek és vadak, a Suzuki meg a legolcsóbb, kissé gyenge futóművel, legalább is arra szoktak panaszkodni, de igazándiból egyik típussal sem tudsz mellényúlni.

Ha nagyon sok pénzed van, akkor pedig Ducati:)

Üdv,Nico

2012. márc. 27. 14:15
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat :) úgy érztem hogy nekem a terepen a helyem:)) ott úgy állatkodok ahogy akarok nincs az hogy jön e már a tavasz enduro télen nyáron meg nyáron át hajítom Sm nek ( Supermotonak ) és készen is vagyok egy 600 as enduró sm nek a legjobb ezen az ügyön dolgozok épp:) azt tudom h a Ducati a legjobb meg ba.zott drága de zxr ek is bejövősek van speed Yamaha a családban tudom hogy nagyon tüzesek csak nekem be durran a hátam rajta hogy kajak előre kel dőlni meg zsibbad a lábam ezért is Enduro :)
2012. márc. 28. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!