Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik lenne jobb választás?

Melyik lenne jobb választás?

Figyelt kérdés

1,Opel Omega B 1994-96 2.0 16V 136Le 185Nm 4henger 1440kg

2,Bmw 320i E36 1992 2.0 150Le 190Nm 6henger 1300kg

Fogyasztás,felszereltség kb egyforma,mindkettő tetszik bár az omega talán kicsit luxus autós fíling.Első autóm lenne,fontos hogy sedan legyen és hátsó kerekes később szeretném majd tuningolni is mint motorikusan mint külsőleg.Sokat nemvárok egyiktől sem tudom kb hogy mehet stb.Melyik lehet a kettő közül a jobb választás?A bmw kicsit drágább.Esetleg más hátsókerekes sedan fél milió körül van?

2012. márc. 16. 00:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem vagyok BMW párti,de neked az a megfelelő.Sportosságba agyonveri az Opelt.Jóval jobban gyorsul,sokkal jobb futómű,és kormányzás.

De ilyen turbósitáson ne nagyon gondolkozzál.Töbszöröse lenne az autód árának,+ még nagyon szervizigényes.

Keress egy megfelelő állapotút és tedd rendbe.

2012. márc. 16. 19:41
 12/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy drága,lenne egy fél milla alaphangon,de ha beválik és jó akkor talán megcsináltatom...az mindegy hogy dráhább mint az egész autó de ez csak idővel majd.....
2012. márc. 17. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!