Opel Astra g vagy Skoda Fabia? Melyik a jobb választás szerintetek? és miért?
Nekem Fabiam van, tesómnak g astra.
astra mellett: nagy, tágas, csomagtartó óriási, könnyen kezelhető beltér. szervízelés, karbantartás nem túl vészes.
ellene: lomha, főleg, ha 1.2 1.4 es motort választasz! sokat eszik.
fabia mellett:
szép beltér, dinamikus, gyors ( inkább dinamikus, nem sebességre írom gyorsat), csekély karbantartás kell hozzá. fogyasztásban szép. ( gyári 5,5-6ot simán)
ellene: kicsi a csomagtartó, kicsi utastér főleg hátul.
neked kell eldöntened, mire kell az autó...
nekem mind2 tetszik, de az új fábia nem!!! a régebbi az igen.
Astra G. Caravan,(kombi) 2003-2004 évjáratú vagy ezeknél újabb!
Szívből merem ajánlani, nekem már volt és most is van egy 1.4 benzines, lomhaságra utaló jelek nincsenek,dinamikus.pörgős, és egyáltalán nem eszik sokat, mivel már ECOTEC motorral vannak felszerelve (újabb Astrák H-OPC), így a kombi 6-6.6 liternél nem fogyaszt többet, ráadásul nagy űrtartalmú csomagtér, kényelmes ülések, igényes műszarfal,stb...Ellenben a Skoda sem egy rossz autó, viszont kicsi az utastér,csomagtartó stb... Motorikusan szintén nem rossz, bár azért nem ér fel egy OPEL motorral,gyakrabban kell olajat cserélni, igaz itt, az OPEL kényes az olajra.. Én ezt ajánlom, mert ismerem és szerintem megbízható típus. Opel, mely nem kop el! :)
Szerintem is jó autó az Astra,de már unalmas egy kicsit,mert nagyfaternak olyan volt 3 évig és havernak is olyanja van.Vezetni jó volt,de már eléggé unalmas:S
Amúgy tapasztaltom szerint a Fabianak jobb a fékje és a sebváltója, csak azt nem tudom hogy elég megbízható-e
Astra G szerintem élhetőbb. Minőségibb anyagok vannak belül. A Fabia nekem nagyon kopogós műanyag. Az astra-ban jobban érzed, hogy körülvesz az anyag.
Megbízhatóságra szerintem mindkettő oké, bár a G-s astra szereti enni az olajat 100.000 km felett.
Pörgősebb a Fabia, ez igaz.
Én az astra-t venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!