Ha megbízhatóság a fontos, akkor én is mindenképpen japán autót ajánlok (a fábiával egy kategóriában van a mazda3, honda civic, toyota corolla). Az ADAC(Európa legjelentősebb autóklubja, az általa tapasztalt meghibásodási arányok alapján készít éves statisztikát.) szerint is ezek vannak az élmezőnyben. Motorikusan is nagyon jók (főleg a civicnél a V-tec) és az anyagminőségre sem lehet panasz ehhez a kategóriához képest. Az alkatrész valamivel drágább, de nem romlik el.
2011. dec. 2. 13:59
12/19 anonim válasza:
Lehet, hogy rosszul gondolom, de a hasonló korú japán autók (Civic, Mazda3,Corolla stb...), olyan 40-60%-al drágábbak, mint egy Fabia. Azt a 40-60%-ot költheted olajcserére, meg alkatrészre olyan 15 évig. :)
Félreértés ne essék, nem vagyok japán autó ellenes, csak érdemes elgondolkodni, mivel a japán kocsik is elromlanak, hiába "elnyűhetetlenek". :)
2011. dec. 5. 09:11
13/19 93Mumus válasza:
Az új autóknál nem tudom h vannak az árak a használt autóknál nincs ekkora árkülönbség, de az igaz h valamivel drágábbak
2011. dec. 5. 15:34
14/19 anonim válasza:
Rákerestem minden 2007-es évjáratú Skoda Fabia-ra.
A minimum ár 1.069.000 Ft, a maximum 2.200.000 Ft.
Ugyan ez Toyota Corolla esetében:
A minimum ár 1.690.000 Ft, a maximum ár 3.490.000 Ft
A Corolla Verso-t nem néztem, mert az már magasabb kategória.
Honda Civic esetében:
Minimum: 2.390.000 Ft
Maximum: 3.100.000 Ft.
A 2.2-es CDTi-ket nem néztem, mert az megint csak egy más kategória.
Szóval szerintem a 40% megvan, sok esetben még a 60-nál is több.
2011. dec. 6. 13:58
15/19 anonim válasza:
Akkor a G Astra és legalább 1.6-os motorral akkor nem lesz lomha a Fabia külsőre nem túl vonzó szerintem.
2011. dec. 20. 19:09
16/19 anonim válasza:
Ez a két autó nem egy kategória.Az astra alsó-közép a fábia pedig kisautó.Az astra tágasabb , nagyobb,kényelmesebb,és jobb a motor palettája.
2011. dec. 20. 20:14
17/19 anonim válasza:
Mindkettő jó választás lehet,de én az alapmotorokat kerülném,mint 1.2 Astra vagy 1.2 Fabia,az valami borzasztó szerintem.A váltó szerintem is sokkal jobb a Fabiaban,a fék is,ez tény.De az Astra alapvetően minőségibb benyomást kelt bennem,főleg a beltéri anyagok,a Skoda nagyon olcsó hatású,hamar szöszölődik a szövet,általában nem túl jól felszereltek.De az 1.4 16v 100 lovas motor igen jó tapasztalataim szerint.A Skoda fényezése ,ha az nem metál szín,igen hamar mattul,karcolódik,jobb választás egy metál szín,tartósabb.Ha már Skoda,akkor kombi szerintem,mert a sima 5 ajtós kicsi,jóval kisebb,mint a G Astra.
2011. dec. 21. 18:40
18/19 anonim válasza:
"
Rákerestem minden 2007-es évjáratú Skoda Fabia-ra.
A minimum ár 1.069.000 Ft, a maximum 2.200.000 Ft.
Ugyan ez Toyota Corolla esetében:
A minimum ár 1.690.000 Ft, a maximum ár 3.490.000 Ft
"
stb. stb.
Azt ne felejtsük el, hogy a Fabia ( + Yaris, Corsa) kisautónak számít, az Astra ( + Corolla, Civic) meg alsó-közép kategória. Nem kéne összehasonlítani az árukat.
Az alsó-közép kategória nyilván jobb helykínálatot és jobb minőséget ad és nyilván drágább is.
2012. okt. 27. 16:34
19/19 anonim válasza:
Az Opel tíz év alatt szét rohad. Menj és nézz szét a használt piacon. Megfogsz lepődni az " elnyűhetetlen " Opelon . A Skodát meg nem ismerem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!