Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy halhattak meg ennyien...

Hogy halhattak meg ennyien ebben a buszban?

Figyelt kérdés
Modern busz volt, biztonsági övvel felszerelve. Mégis 28-an haltak meg. Hogyhogy nem védett semmit a biztonsági öv? Egyébként azt nem vágom még, hogyha autóknál megtudják oldani egy kormányba a légzsákot, akkor egy modern busz miért nem kaphat az üléshátába légzsákot..
2012. márc. 15. 00:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Elnézve ezt a videót, meg a többit az jutott eszembe, hogy miért szabvány alagútban mindkét oldalon a szegély? Az M6-oson is furcsállottam, ha szalagkorlát van, az megvezeti a járművet, a padka meg ... Ilyen alagútban én nem engedélyeznék 100km/h-t főleg nem autóbuszra(akkor sem ha megvan a tempo100 vizsgája).

Másrészről a buszvezetők is visszább vehetnének egy kicsit. A románok pl utánfutóval is bőven 100 felett rombolnak, még azon a retek M0-son is. Ideje lenne nem csak a kamionosokat, hanem a buszokat is csesztetni egy kicsit.

2012. márc. 17. 12:46
 12/12 anonim ***** válasza:
hidd el azokat is cseszegetik rendesen, amúgy ültem én már 110 felett menő régi 256-os ikarusban, amikor az helyettesített bp-re gyorsjáratot, 15 percel elöbb fennvoltunk:DD szóval az még durvább is mert nem olyan modern mint a mai társai(fék, menetstabilitást stb.)
2012. márc. 17. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!