Miért vannak oda ennyien ezért a cigiért?
Figyelt kérdés
Már többször is előfordult, hogy amikor mentem cigit, vagy egyéb dolgot venni a boltba, többen is (egymás után) piros West-et vettek.
Kipróbálási alapon én is vettem, de szerintem ez a hegyi levegő szinten van, és az íze sem valami jó.
2012. febr. 21. 16:02
2/3 anonim válasza:
Ki mit szeret. Tudod a te ízlésed csak egy a sok közül. Én például szeretem a spenótot, de sokan utálják. Mégsem kérdezte még senki, hogy miért szeretem, nincs is rá jó válasz.
3/3 anonim válasza:
Hi a West tényleg nem valami jó cigi , de az ok valószínű az lehet hogy eléggé felvitték mostanság a cigaretta árát , és nem mindenki teheti meg hogy a drágább cigit szívja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!