Nem értem, hogy miért szívjátok ennyien! Valaki elmagyarázná?
Amúgy ma kipróbáltam, h mi ebben a jó.
3 slukkot szívtam oszt ment a kukába. Nagyon szar volt. Büdös, nagyon szar ízű, és ráadásul utánna hányni tudtam volna. (nem olcsót szívtam, vouge volt)
Nem is kell értened.Nekünk, bagósoknak meg nem kell magyarázkodnunk.
Ne szívd.
Maradj is ennyiben. Én a társaság, a vagánykodás miatt kezdtem, aztán 15 évig szívtam. Miután függő lettél, a ceremónia a napod része lett, és nemcsak, hogy nehéznek tűnt leszokni, de feleslegesnek is. A tüdődet kiköpted, tízezreket költöttél, de a leszokás az mindig "egyszer majd".
Miután abbahagytam, egy idő után mesés lett a szaglásom, és egy ponton túl nem is hiányzott, de csak 5 év után mondom, hogy talán leszoktam.
Én is a társaság miatt kezdtem el középiskolában mert lent az udvaron cigiztek a haverjaim. És nem akartam az osztályban maradni szünetben a nyomikkal.
Hogy mi benne a jó? azt szerintem kevesen tudnák megmondani jó és kész.Vagyis nem jó az egészségnek,de elfér :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!