Milyen autót vegyünk 5 és 6 millió között?
Szeretnék venni egy nagyobb méretű kocsit 5 és 6 millió között családi autónak. Leginkább német sedan érdekelne, de mást is szivesen megnéznénk. Maximum 5 éves jöhet szóba, de új nem. Audi A8 vagy BMW 7-esen gondolkoztunk.
Válaszokat előre is köszönjük.
Én inkább egy bmw-t javasolnék, szerintem minőségibb autó mint az audi!
Ez egy elég szép példány, kamionokat megszégyenítő motorral, kedvező fogyasztással:
Elég rendesen szedi a lábát...:
Kérdező! Azt javaslom, hogy a leendő autóval a bmw márkaszervizeket kerülje...
Ha valaki hetes bmw-vel érkezik akkor a már alapból elég vastagon fogó ceruzát dupla annyira megnyomják számlakészítéskor. Remélem érti mire célzok...
Ha esetleg budapesti akkor ajánlanék néhány szakszervizt akik a csukott szemmel megjavítanak bármilyen bmw-t viszont az áraktól nem kap infarktust:
Először is nagyon nem ártana leszögezni pár kérdést. Hányan vagytok, mi a cél, hol használnátok, milyen fenntartást bírtok el, hány évesek vagytok, ilyesmi. Nekem volt már mindkettő, bár én 7-esből a mostani, de vezettem az előző 745d-t is elég sokat, meg Q7-et,meg Phaetont, ergo minden felső kategóriást és elég hosszan.
Én esküszöm az A8-ra az összkerék miatt, mert a 745d-vel bizony cikáztam esőben a minőségi magyar utakon, viszont 180e km-nél az A8 eldobta a vezérműláncot, ami szép kis szervíz lett. A 730d(2010-es)nagyon jó fogyasztással jártam vele, ha finom poroszkáltam 120 környékén országúton, akkor 6.7-7.2 volt, ha tapostam neki 10 körül volt, ergo nagyon barátságos. Az audival nem igen sikerült 8 alá mennem.
Mindkettő nagyon szép és kényelmes autó, minden földi jóval én mégis a Quattro mellett döntenék.
Ha nem kell mindenáron ilyen prestige autó, akkor szerintem egy A4, vagy egy SuperB kitűnő választás!Ilyen áron már bemutatóautókat is tudsz venni Superb-ből.
nekünk itthon renault Espace autónk van és nagyon jó sok hely van benne bár viszonylag sokat fogyaszt de szerintem megéri mert nagyon jó és megbízható autó !!!!És általában a használt 5 éves Espace is nagyon jó :)
hajrá Sok sikert az autó választáshoz és a vezetéshez :)
"nekünk itthon renault Espace autónk van és..."
Érthetően leírta a kérdésben, hogy kizárólag Audi A8 vagy Bmw 7 érdekli!
Te meg rá akarod beszélni egy francia hulladékra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!