Szerintetek milyen kocsit vegyek 20 ezer euróért? (5és fél millió)
Figyelt kérdés
Legyen dieseles,és ne egyen sokat...sportos,vagy elegáns...2012. márc. 9. 13:43
1/6 anonim válasza:
Hol laksz? Már csak azért mert ugye €-ban írtad az összeget. Nem mindegy hogy Mo.-n vennél autót vagy mondjuk Németországban. Használtra vagy új autóra gondoltál? Mire kéne, elég ha elvisz A-ból B-be vagy családi, bevásárlós autó kell több személynek?
2/6 anonim válasza:
Ennyiért pont kapsz egy vadi új diesel Lagunát. Nem egy versenyautó, de 5,5 litert eszik.
3/6 anonim válasza:
VW Golf 5 1.9 TDI, hosszútávon elvisz 4.5-5.5 L/100km!!
vagy Skoda Fabia/Oktavia II 1.9 TDI,
igazából 1.9 TDI a VW márkacsoporttól, bármelyik autóban.
4/6 anonim válasza:
mercedes S vagy E osztály 320cdi, bmw 530d,
Sportosak +elegnásak+ kényelmesek +erősek
keveset fogyasztanak!
5/6 anonim válasza:
Octavia RS!!
Ha meg menőzni akarsz, akkor 535d touring M-packett, én németben irattam rá programot 310Le és 700NM, mégis az RS-t imádtam! azon is német a progi 205Le, hihetetlenül megy!A 3.0TDI V6-kat veri
6/6 anonim válasza:
én ennyiért vettem németben 2007es A6ost. de ott van még az Audi A8 és a Mercedes E, S,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!