Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olyan 3.5-5.5 millió Ft...

Nofearmx kérdése:

Olyan 3.5-5.5 millió Ft értékben milyen kombit vagy kisteherautót vennétek, ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Gondolok itt:AUDI A4,BMW 320 320d Touring,BMW 525 525d,ALFA ROMEO 159,FORD MONDEO,SAAB 9-3,Mazda 6,Mercedes-Benz c 220, Mercedes-Benz Vito
2012. febr. 20. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Mire kell? Ha szállítani is akarnék vele dolgokat akkor a BMW-ről meg Alfáról biztos lemondanék. Akkor inkább egy egyterűt keresnék ami szép is, meg megy is és kényelemben sem vall szégyent ( [link] ). Ha viszont a sportosság a lényeg, a családi autó szerepének a megtartása mellett akkor tényleg a kombi a nyerő ( [link] ). Kisteherautó jellegű autót csak akkor ha nem érdekel a vezetési élmény, csak és kizárólag a praktikumnak élek ( [link] ).
2012. febr. 20. 21:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Legnagyobb kombi: Opel Omega C 2.2 DTI --> még pénzed is marad, és elég nagy.

Vagy ha nagyobb kell:

Fiat Ducato / Mercedes Sprinter(az drágább)

Ha a luxus is számit:

Volvo V50, V70

VW Passat Kombi

Skoda Superb Kombi

2012. febr. 20. 22:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Inkább a kombi mert abba azért csak van kényelem is, de azért a Vito sem olyan rossz... Csak hogy melyik a megbízhatóbb (műszakilag) mert széllítáni max szerszámos láda mert inkább hosszab utak vannak legrövidebb az 70km de ez tényleg a legalja. Hát a luxus... Ez olyan hogy nem fontos a nagy luxus csak azért ne egy alap modell legyen. A Ducato meg a Sprinter az már nagy.
2012. febr. 21. 19:10
 4/7 A kérdező kommentje:
A válaszokat köszönöm :)
2012. febr. 21. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha kombi akkor ilyesmiket érdemes számításba venni:

Az általad is írtak közül

Audi A4: [link]

Ford Mondeo: [link]

Saab 9-3: [link]

Mazda 6: [link]

A BMW-t, az Alfát és a C-osztályos Mercit én nem ajánlanám. Nem azt mondom hogy vesdd el teljesen, de én a helyedben némileg fenntartásokkal kezelném őket. A Vito meg ugye most nem játszik, mert nem kombi. Ezen felül én még ezeket fontolnám meg (ill. a fentebb említett Accordot):

Opel Insignia: [link]

Citroen C5: [link]

Toyota Avensis: [link]

Renault Laguna: [link]

Seat Exeo: [link]

2012. febr. 21. 20:02
 6/7 A kérdező kommentje:
A fenntartásokat a fogyasztásra értetted vagy műszakilag nem annyira megbízható mint mondjuk a Mazda vagy az Audi? A válaszodat köszönöm! :)
2012. febr. 22. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Műszakilag a "nyugati" autókkal kapcsolatban aligha lehet fenntartása az embernek, házilag ezeket úgy sem fogod tudni karbantartani, maszek autószerelőnél sem hiszem, mindegyik esetében a márkaszervíz az egyetlen reálisan járható út, az alkatrész és szervízelési díjai pedig egyértelműen ennek a három márkának a legnagyobb. Az Audi és a Saab sem olcsó, de az talán még tűrhető (legalábbis számomra az lenne ilyen ár mellett). Másfelől én felettébb házsártos vagyok és szeretek kiindulni mondjuk a fogyasztói bázisból és végeredményben valahogy mindig odajutok hogy azért egy Alfát vagy BMW-t egészen biztosan jobban kínoztak motorikusan mint egy Saabot vagy Toyotát. Persze ez csak általános megállapítás, tudjuk hogy itt egyedi autókról beszélünk, így ezt az állítást talán felejtsük is el.
2012. febr. 22. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!