SoS! Mi lehet a baja a kocsimnak?
Figyelt kérdés
Lassú,éles ívű kanyaroknál kattogást lehet hallani az első kerekek felől,jobb és baloldalon egyaránt,mi lehet a gond? Sokba fog kerülni az alkatrész hozzá? Egyébként egy 2000-res évjáratú suzuki swiftről van szó! A válaszokat előre is köszönöm!2012. márc. 12. 11:53
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg féltengely probléma lesz. Nem tudom mennyibe kerül szervízben a javítás. Az alkatrész 5-6 ezer/db. Nem egy nagy dolog a csere.
2/10 anonim válasza:
Lehet hogy az első kerék tengelyen a gömbcsuklók kezdik megadni magukat. De én a kormánymű hibáját sem tartom kizártnak csak lehet úgy hallod mintha a kerekek felől jönne. Ha rendesen működik a kormány akkor biztos hogy a kerék tengelyeknél van valami hiba. Egyébként alkatrész még újonnan sem drága munkadíjjal együtt szerintem 15-20 ezerből simán kijössz, de ha bontásból szerzel alkatrészt akkor szerintem egy 10 es maximum.
3/10 A kérdező kommentje:
rendben van,köszönöm szépen a válaszokat,hétvégén elviszem autószerelő haverhoz és megcsináltatom.
2012. márc. 12. 12:17
4/10 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy csak a kerékcsapágyakat kell cserélned. (ez nem nagy összeg)
Keress egy jó maszek szerelőt és ültesd be magad mellé!
5/10 anonim válasza:
Egyértelműen féltengely csukló! Suzukinál típushiba, nem drága alkatrész.
6/10 anonim válasza:
Így van, féltengelycsukló lesz,a kerékcsapágy se rossz ötlet, de az morogna. Valóban típushiba, állandóan elszakad vagy leugrik a gumiharang róluk, ezért csökken az élettartamuk. Gyorskötözővel ajánlott megerősíteni a felfogatását, úgy tovább bírja.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi még egyszer a válaszokat,remélem nem fog rámenni a gatyám is a javításra.
2012. márc. 12. 17:31
8/10 anonim válasza:
5ezer környékén van darabja,a gyári minőségű ha jól tévedek 8ezer, munkadíjjal együtt 15-20 között áll meg, szerelőtől függ.
9/10 anonim válasza:
Vigyázz, mivel a márkaszervizben dupla áron számolnak! :D
10/10 A kérdező kommentje:
féltengely csukló cserére szorul igazatok volt,köszönöm szépen a válaszokat!
2012. márc. 16. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!