Mit jelent pontosan az hogy "125/50" egy motornál? (lent)
Kötsz rá egy SMKP biztosítást és kész. Ha még nem volt idehaza forgalomban akkor érdemes ezt csak megjátszani...ha volt akkor csak lekérdezi a gépet a váz-motorszám alapján és egyből kiderül.
Mindent érdemes eltünteti róla, amiről sejthető, hogy nem 50-es ez a gép. (180km/h-ig számozott műszerfal, hengerből a 125ccm felirat, stb)
Sehol sincs nyilvántartva, pontosan ez benne a lényeg, hogy a valójában 125 ccm-es motort HAMIS okmányokkal (mert ugye kell hozzá egy adás-vételi, amit a rendőrnek megmutatsz azon meg 50 ccm-nek kell szerepelnie! + smkp biztosítás!) használsz.
Ha a rendőr megállít és meg akar szivatni akkor meg is fog, csak egy vak hülye nyomorék nem ismer fel egy 125-ös motort. Csak az esetek 90%-ában nem szoktak rajta szívózni, csak ha köcsögölsz velük vagy pl. peched van és kapsz egy kiképzésről szabadult kezdő rendőrkét aki szóról szóra követi a szabályzatot... De akkor garantáltan megszívod.
az smkp biztosításról ugye jól sejtem hogy segédmotorkerékpár-t jelent? :D
én is ezen a 125/50-es dolgon gondolkoztam, de sztem ha pl. az Aprillia AF1-et nézzük akkor a pl a két montor egy-az egyben ugyanúgy néz ki, csak az egyiken a matrica 50 a másikon meg 125... ha lecseréled a matricát, meg esetleg kicseréled az óra számlapját (mjuk úgy hogy nagyobb számokkal ki van írva egy 50-es skálája, kicsivel meg mint ha mérföldben lenne kiírva, kiírod rá a 125-ös skálát :D), ha meg digitális az óra az a legtutibb :D
sztem ez így tökéletes megtévesztés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!