Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezentul maradni fog a 400ft-os...

Ezentul maradni fog a 400ft-os benzinar?

Figyelt kérdés
A 200-300 ft kozotti liter mar a multe?
2012. márc. 9. 20:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

22:33

Azért az erőművek hatásfoka sokkal jobb mint egy belső égésű motoré. Szóval erőműben elégetni hatékonyabb mint autóban.

Azt nem tudom hogy ha azt a veszteséget nézzük amíg ez az áram meghajtja az elektromos autót az mennyi. Lehet hogy rosszabb mint ha belső égésű motor lenne az autóban.

2012. márc. 9. 22:40
 12/16 anonim ***** válasza:

"Fogy az olaj?

Erdekes, en pedig azt olvastam, hogy Iraknak (a mai fogyasztas merteket figyelembe veve) annyi olaja van, ami meg legalabb 158 evre eleg."

A legtöbb szakértő 40 évet saccol, az egész világ olajtartalékait belevéve. Nem tudom hol olvastad ezt, pláne, hogy Irak olajkútjainak elég jelentős része még ma is ég.

"Ha azt vesszuk figyelembe, hogy pl. az USA utjain egyre tobb az elektromos auto, akkor az, hogy "fogy az olaj" eleg szar indok a qrva magas benzin arra.

szerintem..."

1. Az elektromos autó áramot használ, aminek a termeléséhez ugyebár főleg fosszilis energiahordozókat használnak, teszem azt, olajat.

2. Nagyon kevés elektromos autó van forgalomban, ráadásul ezeknek a teljesítménye, hacsak nem egy több százmilliós autóról van szó, meg sem közelíti egy 30 éves sima benzines autóét.

2012. márc. 9. 22:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Hol éltél te eddig öreg, a csodaországban? Jó hogy ha év végéig nem lépi túl az 500-at?

Meg szerinted ha valamire nagyobb a kereslet mint a kínálat annak miért kéne olcsóbbnak lennie?

2012. márc. 10. 15:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem, nem fog m,aradni 500 felett lesz, de meg kellene állitani, mégpedig azzal, ha a birka nép NEM menne tankolni.
2012. márc. 12. 19:32
 15/16 anonim ***** válasza:

"meg kellene állitani, mégpedig azzal, ha a birka nép NEM menne tankolni."

Akkor mivel megy a kocsi te agytröszt? Nem a számítógép képernyője mögül kéne forrongani a benzinárak ellen. Magyarázd el ezt a "nem szabad tankolni" dolgot annak aki árut/személyt szállít, munkagépet üzemeltet vagy a munkája utazásközpontú (az emberek 96%-ának az, hisz el kell jutni a munkahelyre).

2012. márc. 12. 20:18
 16/16 anonim ***** válasza:

"Nem, nem fog m,aradni 500 felett lesz, de meg kellene állitani, mégpedig azzal, ha a birka nép NEM menne tankolni."

Ha a birka nép nem menne tankolni, akkor miért zavarná a magas benzinár.

2012. márc. 12. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!