Megéri a vételt az autó? (lent)
4 hónapja van meg a jogsim B kategóriára, és szeretnék venni egy autót amin lehet gyakorolgatni és rutint szerezni, ki is néztem egy Golf II autót
link: [link]
Szerintetek megéri ez az autót megvennem vagy nézzek más Golf II-et vagy egy más milyen autót?
És ha valaki tud ajánlani egyet akkor az linkelje az oldalt.
Előre is köszönöm!
elég szakadt verda. ennyit sztem nem ér. megnézni ingyen van, mindenképp vigyél magaddal egy megbízható szerelőt, vagy havert, aki ért a kocsikhoz.
ahogy az egyik előző válaszoló mondta, inkább egy 96-98 körüli swiftet kéne venned, nagyon alacsony a fenntartási költsége, és azért lehet vele zúzni.
az oktatóm mindig azt mondja, hogy csak tankolni kell bele, és kimegy a világból is :) ha végre meglesz a jogsim és a pénzem, akkor tuti, hogy az első autóm suzi lesz, az sem érdekel, ha valaki lenéz miatta, nekem fontos, hogy ne én legyek az autóért, hanem ő legyen értem.
Szerintem egy F astrával jobban jársz...
Ezek kettes golfok már múzeumba valók. Ez az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!