Használható 2 komponensű fém epoxy kipufogó javításhoz?
Próbáld ki és kiderül.
Ha biztosra akarsz menni akkor mérd meg hogy a kipufogó az adott részen max mennyire melegszik fel. És tudd meg mennyinél olvad meg a ragasztó.
Vasragasztót még csak olyat használtam ami 300°C-nál olvadt. Vasgyurmából meg asszem 400°C-ost is. De olyat is használtam már ami max hőmérsékletnek 100°C-ot ad meg. Szóval agy látatlanba semmit nem tudok mondani. Nekem a kipufogó vége tartós használatnál is alig melegszik fel. Az eleje meg pár perc alapjárat után már kezd forósodni...
Egyébként meg ha kiolvad akkor max kifolyik, kiesik. Szóval rosszabb nemigazán lesz tőle.
Hát ahol 500°C is lehet ott inkább nem próbálkoznék.
Egy lakatos talán olcsóbban befoltozza 1000ft-nál. És az tuti hőálló.
Vagy üvegszálas szövetet/fonalat/szalagot veszel és azzal tömíted.
Vagy ha olyan akkor talán hőálló silicon is szóba jöhet. Bár az se olcsó de az 1000°feletti hőmérsékletet bír.
Most ennyi jut eszembe.
De ha lehet hegeszteni akkor egy kis lyukat egy jó lakatos 1-2 perc alatt kényelmesen megcsinál...
(nekem fém sárvédő volt szétrepedve több helyen is, meg darab is ki volt törve belőle. 15 perc alatt úgy megcsinálta a lakatos csak a sárvédő belső oldalán látszik egy picit... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!