Újragyűrűztem a Simsonom, nem vettem észre teljesítményváltozást?
Figyelt kérdés
Újragyűrűztem a Simson s51B motoromat mert rettenetesen csörgött ez egy nemrégiben vásárolt példány körülbelül 800 km-t ment nálam de nagyon csörgő hangja volt, a henger is eléggé el volt kopva, megakadt a körmöm ha benyúltam a belsejébe és ahol a dugattyú a holtponton van ott megakadt a körmöm és úgy döntöttem, hogy a hengert is kicserélem meg a gyűrűket is, ezek meg is történtek ámde a teljesítményen nem veszek észre semmi javulást ugyan olyan mint volt, csak a csörgés szűnt meg. Számíthatok arra, hogy ha bekopnak a kicserélt alkatrészek jobb lesz a teljesítménye?2012. febr. 25. 11:14
1/4 anonim válasza:
Hogy lehet CSAK hengert és gyűrűt cserélni? Dugattyú csere nélkül?
A csörgés nem a kopott henger-dugattyú-gyűrű következménye, az az előgyújtásé, a nem megfelelő hőértékű gyertyáé, a szegény keveréké, a nem megfelelő hűtésé.
Válogass, bár lehet kihagytam valamit...
2/4 anonim válasza:
11:23
Főtengelycsapágy is adhat ki csörgő hangot :)
3/4 anonim válasza:
a simó csörgés nélkül nem ér semmit! azok a fajin utángyártott dugók, gyűrűk és hiába gyűrűzted! a rozsdás kerítést hiába fested ,ha a rozsdát nem csiszoltad le az rozsdás maradt! a gyűrűzés fúratás nélkül nem lesz változás!
4/4 anonim válasza:
Énis most fogom újítani és nekem is rengetegen mondták hogy tilos fúratás nélkül csak gyűrűzni mert nem jól kopnak össze, és semmi jobb írányba történő változás nem lesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!