Ez jó választás lehet?
Figyelt kérdés
[link] , a ditech az injektoros és nincs berúgó kar. javítsatok ki ha tévedek, am jó vételnek tűnik nekem. köszi a válaszokat2012. febr. 26. 15:25
1/7 anonim válasza:
az összes robogó egy kalap szar, az úton annyi tekintélye van, mint egy simsonnak, simán letolnak, vegyél inkább RS-t.
2/7 A kérdező kommentje:
nekem pedig tetszenek a robogók, 50 ccm és sportmotor??? sportot nemakarok venni mert azok nem jönnek be nekem, nemtudom inkább egy robogót mint egy sportot kis ccm-be, ez az én véleményem
2012. febr. 26. 15:53
3/7 anonim válasza:
én a robogómmal eddig még csak rábaxtam, eltörött a berúgókar racsnija és 10k egy új egy 50 k-s motorba... már haldoklik az önindító, egy váltósat ilyenkor még simán be lehetne tolni.
4/7 A kérdező kommentje:
15:59-nek : mijen robogód van, japán olasz? honda v yamaha?
2012. febr. 26. 16:02
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
szerinted tulságosan drága, a társaihoz képest,mert amiket linkeltél azok jóval olcsóbbak. koszi a válaszokat
2012. febr. 27. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!