Elsó autónak 1.9 Szívó dízeles VW Golf 4 mennyire jó választás?
Előző vagyok.
Mielőtt megvennéd gondolj bele, hogy vajon elég lenne-e az SDI motor ereje egy horvátországi nyaraláshoz?!
2fő +csomagok+ folyamatos klíma...
Azthiszem megfogadom a tanácsokat és keresek egy tdi-t, viszont már csak a kiváncsiság miatt is lehet teszek egy győri kiruccanást, hogy mit bír ez a gép:)
Köszi a segitséget mindenkinek!!:)
Amiket linkeltem tdi golfokat azok 1 000 000körül vannak ha és ebből még tudsz alkudni is. Manapság nem sokan vesznek készpénzre autót, ez jó alkupozíció.
Érdemes lenne valóban kipróbálni az sdi-t (de ne vedd meg) majd beülni egy jó combos tdi-be. Nem sokáig fogsz gondolkodni a vételen az tuti!
Nekem ez a kettő tetszik. Pofás gépek, bika motorral, nevetségesen alacsony fogyasztással. Mi kell még? :)
Miért nem veszel valami olcsóbb autót és a különbséget elnyaralod, eltankolod? Pl fele annyiért egy Astar F-et.
Azt sem értem miért akarsz dízelt? Ezek a VW dízelek a vesédet kirázzák, meg nagyon hangosak.
"Ezek a VW dízelek a vesédet kirázzák, meg nagyon hangosak."
Te még nem sok dízel Vw-ben ültél.
Hajtsad csak a suzukidat öreg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!