Vétlen voltam, totálkár lett a kocsim (gazdasági). Mi fog ilyenkor történni?
Elvileg a volt, hogy lesz pótszemle de ma szóltak, hogy bontás után látszanak még dolgok, elment a torony meg az alváz meg valami merevités meg amtor is, szóval sok a baj és ezért több a javitás mint a az autó eurotaxos ára, ezért azdasági totálkár lesz.
Mi fog most történni? Mikor kapom meg a kocsit ha egyáltalán megkapom, és mi a teendő ilynekor.
A biztosítók szépen lerendezik egymás közt, neked megítélnek egy összeget. Az hogy mennyi/hogyan hagyjuk, a lényeg hogy a végén megkapod a pénzt meg a roncsot. Utóbbit gondolom el kell majd onnan szállítani ahol most felmérték az állapotát.
Nem tudom a biztosítódnál hogy szokás, hogy a gtk miatt megindítják-e a jármű forgalomból kivonását vagy sem, ennek utána kell kérdezned.
Onnantól hogy már a biztosítót nem érdekli a kocsi két utat választhatsz: leadod egy bontóba, vagy magad értékesíted.
Én anyám Citroenjét feltettem a hahu-ra, mint GTK-s járgány (az eleje-alja kapott nagyot egy fatuskótól, de utána átfordult a j.oldali A-oszlopon és a tető hátsó része is megrogyott). Egy héten belül 3-an telefonáltak, a 3. elvitte a helyzethez képest jó áron. Gondolom aztán rátették egy másik bodegára a számokat, de onnantól hogy aláírtuk az adásvételit semmi közöm hogy mit csinálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!