Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meddig drágul a benzin? Egy...

Meddig drágul a benzin? Egy felső határnak csak kell lennie, mert tönkre menne minden gazdasági folyamat, legalábbis a kis cégek.

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 19:35
1 2
 1/12 bánomisén ***** válasza:
Felső határ a csillagos ég. Vagy ahol az embereknek kollektíven elfogy a türelme.
2012. jan. 14. 19:42
 2/12 anonim ***** válasza:
54%

Bármeddig drágulhat..

Max beindul a benzinturizmus, vagy mindenki eldobja a benzines járművét és járnak majd gázzal...

2012. jan. 14. 19:47
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen és ezt nem is mondtam, hogy az emberek türelme is véges. Vagy tömeggyártásba kezdenek a hibrid autókkal?
2012. jan. 14. 20:01
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem hamar megközelíti, eléri majd akár a 600 forintot is.

És arra még emlékszik valaki, hogy a hány forintos benzin ár miatt sztrájkoltak a taxisok 1990-ben?

Megoldás lent:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

"Kardos Antalné, az Ipari és Kereskedelmi Minisztérium szóvivője bejelen­tette a benzinárak emelését. A normálbenzin litere 56, a 92-es oktánszámúé 59, az ólommentesé 61, a 98-as extrabenzin ára pedig 62 forint lesz. A dízelolaj ára 42 forintra emelkedik."

2012. jan. 14. 20:10
 5/12 anonim ***** válasza:
akkor nem fog drágulni a benzin , ha már nem lesz sehol benzin.
2012. jan. 14. 20:10
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Amíg kell pénz büdös cigányokat támogatni! Ha nem lesznek cigányok, akiknek van 10 gyereke, és nekik kell adni a pénzt, addig ilyen helyzet lesz! És amíg a politikusok ennyi pénzt kapnak a munkájukért.
2012. jan. 14. 21:09
 7/12 A kérdező kommentje:
és akkor mi lesz gázos autó? vagy napenergiás? ez lenne a legjobb mert a napsütés még egyenlőre ingyen van
2012. jan. 14. 21:12
 8/12 anonim ***** válasza:
20:10 most olvastam cikket róla barátom hogy az kb annyit jelentett mintha ma kb 600 forint lenne...
2012. jan. 14. 21:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Gázos lehetne, de akkor meg azt emelnék meg, de piszkosul.
2012. jan. 14. 21:32
 10/12 anonim ***** válasza:

a kérdés...igencsak...őőő...hogy fínom legyek..őőő..gyermeki...

az üzemanyag ára nem objektív, hanem hatalmas politikai-gazdasági érdekek függvénye...akik kőolajat árulnak, azok mindent megtesznek, hogy fogyjon...egyedül Kínában 15 millió autót adtak el 2011-ben... számolj...

bárminek...mondom bárminek az ára csak kereslet-kínálat függvénye...ha nem fogy a drága benya, akkor picit valahogy kedveznek...ha nagyon fogy, akkor úgy emelnek, hogy észre sem veszed...kenyér, hús, bármi...

ez a civilizáció rendje...otthon nem mesélnek az öregek? én még tankoltam 2.70 es benzint is...most meg 458 Ft-os 100-assal járok... nem kényszerítenek senkit...

2012. jan. 15. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!