Meddig drágul a benzin? Egy felső határnak csak kell lennie, mert tönkre menne minden gazdasági folyamat, legalábbis a kis cégek.
Bármeddig drágulhat..
Max beindul a benzinturizmus, vagy mindenki eldobja a benzines járművét és járnak majd gázzal...
Szerintem hamar megközelíti, eléri majd akár a 600 forintot is.
És arra még emlékszik valaki, hogy a hány forintos benzin ár miatt sztrájkoltak a taxisok 1990-ben?
Megoldás lent:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
"Kardos Antalné, az Ipari és Kereskedelmi Minisztérium szóvivője bejelentette a benzinárak emelését. A normálbenzin litere 56, a 92-es oktánszámúé 59, az ólommentesé 61, a 98-as extrabenzin ára pedig 62 forint lesz. A dízelolaj ára 42 forintra emelkedik."
a kérdés...igencsak...őőő...hogy fínom legyek..őőő..gyermeki...
az üzemanyag ára nem objektív, hanem hatalmas politikai-gazdasági érdekek függvénye...akik kőolajat árulnak, azok mindent megtesznek, hogy fogyjon...egyedül Kínában 15 millió autót adtak el 2011-ben... számolj...
bárminek...mondom bárminek az ára csak kereslet-kínálat függvénye...ha nem fogy a drága benya, akkor picit valahogy kedveznek...ha nagyon fogy, akkor úgy emelnek, hogy észre sem veszed...kenyér, hús, bármi...
ez a civilizáció rendje...otthon nem mesélnek az öregek? én még tankoltam 2.70 es benzint is...most meg 458 Ft-os 100-assal járok... nem kényszerítenek senkit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!