Ha gazdasági tk-ra veszik fel az autót, akkor mire számíthatok pénzügyileg?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mire számíthatok, illetve úgy tudom, hogy felteszik a gépet a netre, hogy mások mennyit adnának érte. Tudja valaki, hogy melyik ez az oldal?2010. szept. 24. 17:56
1/2 anonim válasza:
A 19 éves vectramat verték úgy seggbe, hogy gtk-ra vette a biztosító. 230eft-t utaltak érte, további 30at a biztosító által ajánlott (és gondolom vele szerződésben lévő) bontó adott. Az ő weboldalán volt fent az autó bontásra, nagyon mutogatta is, hogy nézzem meg és higgyem el, szal szerintem ez a része alapból kamu.
Ebből gondolom, hogy a biztosító 260eft-ra értékelte az autót, így oszlott meg a költség. Egyébként az autót 18 évesen vettem 200ért.
Hogy te mire számíthatsz? Hát az autótól, biztosítótól meg bontótól is függ ;D
2/2 anonim válasza:
kifizeti az autó EUROTAX szerinti árát és lefoglalja a roncsot. Persze ha akarod, jogod van megtartanni a roncsot, de akkor a kifizetendő összegből levonják annak az értékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!