Pál Gergő kérdése:
Mi van akkor ha a sebesség váltó néha nehezen akar váltani, vagy vissza ugrik eggyel kisebb fokozatba? A váltó kezd szar lenni, vagy a hideg is befolyásolhatja a váltót?
Figyelt kérdés
Volkswagen Transporter T4 diesel fajtA kocsi 21 éves lesz tavasszal, szóval bármi kitelik tőle! Ha tudtok nekem segíteni, és tippeket adni, azt nagyon megköszönném!a autóról van szó !2012. febr. 11. 20:35
1/4 anonim válasza:
A hidegben az olaj megdermed, és nehezebb lesz a váltás. Nekem még vissza nem váltott, viszont lehet, hogy segítene neked egy hígabb olaj a váltóba.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen !
2012. febr. 12. 18:52
3/4 anonim válasza:
szerintem a szinkron gyűrűk sem 100% ak de a hideg nyagyban rájátszik az biztos
4/4 A kérdező kommentje:
főleg az idősebb autóknál gondolom !
2012. febr. 13. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!