Van egy 2007. es 5. havi Octavia Tour-om.1es kasznis. Olyan problémám volna, hogy a napokban elkezdett iszonyatosan rázni, már úgy 60 felett. Mi lehet az oka ennek?
sebeség nehezen megy be ! lehet kiemelő hidraulikus pumpa olaj nyomás vagy kevés benne vagy kopot,
nem emel ki jól! vagy mivel leg többet 1 2 sebeséget használjuk egy kocsin egy élete során ,lehet ezzek ki koptak és ezzeket ugy tudom ha nincsen pénzed egészra ki cserélni lehet csak 1 2 sebeséget kulön de ez nem ajánlot mert 3 4 5 még ott van és ha is el kezd egy nap ujabb költségeket versz magadra.
a másik rázkodás lehet a gumikon a kis suly pontok nem meg feleőek fékezésnél ez rázkodást tesz a kormányműben.
okozhatja lengés csillapitó,féktárcsa nagy hidegben el deformálodot hideg meleg hatására.ugy mond meg hajlot kicsit!
lengőkar kanyarban teszi a kocsit ha jol tudom instabilá.
4,5 éves 68000km van benne amiből kb. 40000km autópályán volt. Ennyi idő alatt elkophat a váltó?
Fékezéskor is ráz, de gyorsításkor is, meg ha csak gurul akkor is. 60-tól érezhető 70-80 fölött már borzalmas.
Hangja nincs neki. Bár így visszagondolva, már mióta kihoztam a szalonból nehezen veszi az egyest. De akkor még csak ritkán csinálta, most meg már mindig.
Amikor gurulok, oda a piros lámpához, még olyan 10-20-al akkor simán beveszi. Aztán benyomott kuplunggal állok, mert ha kiveszem, megint nem fogja bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!